Samsung predstavlja Bixby zvučnike

0
744

Bixby zvučnici kao odgovor Amazonu

Samsung predstavlja Bixby zvučnike . Bixby fanovi, imamo za Vas odličnu vest. DJ Koh, predsednik Samsungove mobilne divizije, potvrdio je na Mobile World Congressu da će Bixby pametni zvučnik biti predstavljeni u drugoj polovini godine, navodi The Wall Street Journal.

Samsung predstavlja Bixby zvučnike, i Samsung sprema pametni zvučnik

Samsung je potvrdio da je prošlog avgusta radio na pametnom zvučniku, a glasine koje su se čule u decembru, najavile su da zvučnik dolazi u prvoj polovini 2018. godine za oko 200 dolara.Još uvek nema puno informacija o tome kako će izgledati zvučnik Bixby ili šta će moći da uradi, ali pretpostavlja se da će Samsung imati za cilj da uređaj poveže kao centralni čvor za smart home sistem SmartThings, pored uobičajene funkcije pametnog zvučnika kao što su muzika, podsetnici, tajmeri ​​i ostalo.

Koh je rekao za WSJ, “Želim da se fokusiram na više premijum uredjaja”, govoreći za predstojeći zvučnik. To bi moglo ukazati na nameru u pokušaju da se takmiči na vrhunskom tržištu pametnih zvučnika na uređajima poput Appleovog nedavno predstavljenog HomePod-a, za razliku od Google Home Mini i Amazon Echo Dot-a.

Izvor: Wired

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here