Pretvorite Vaš Iphone u Gameboy i uživajte u igrama

0
717

Ovaj dodatak se montira na poledjini telefona

Pretvorite Vaš Iphone u Gameboy. Ako ste dete devedesetih, postoje dobre šanse da su vaše ruke još uvek unapred programirane kako bi se uklopile u Nintendo Gameboy. Gaming konzole i 65-inčni televizori nastavljaju da unapređuju igračke konzole, ali još uvek postoji potreba koja dolazi za  ručnim gaming sistemom u vašim rukama dok se bavite klasičnim igrama iz prošlosti.

Spyro Triology je odložen

Wanle Gamers Console u ​​suštini pretvara vaš iPhone u tanki Gameboy, stavljajući neke od najboljih igara svih vremena u industriju na dlanu. Upravo sada možete da priuštite ovo zadovoljstvo za samo 33.99 dolara na sajtu TNW Deals.

Pretvorite Vaš Iphone u Gameboy . Kako to izgleda?

Konzola se stavlja na vaš iPhone kao klasična telefonska futrola,osim što je mnogo zabavnijw. U sklopu ovog dodatka imate 10 klasičnih igara, spremnih za igru kad god imate neke slobodne trenutke ili sate!

Najbolji slavni naslovi su tu kao što su Tank, Formula One Racing, Snake i poštovani Tetris, to je ozbiljna džepna nostalgija,koja garantuje dosta sati dobre zabave. Izdržljiva plastična konstrukcija kućišta u potpunosti štiti vaš telefon i to bez ograničavanja pristupa bilo kog dzeka ili dugmeta na telefonu, dok podignuti kontrolni tasteri nude autentičan, taktilni osećaj koji svi ljubitelji Gameboya dobro pamte.

Ovaj dodatak je dostupan za iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus i X model. I da se razumemo ovo se ne montira na prednju stranu mobilnog telefona već na zadnju. Uosatlom pogledajte video dole i sve će Vam biti jasno

Izvor: TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here