Skeniranje dlana , samo to nam je trebalo

0
1004

Fujitsu uvodi skeniranje dlana

Skeniranje dlana je nova metoda. Pored skeniranja prsta i oka sledi i skeniranje dlana.Biometrijska sigurnost postaje sve popularnija opcija za tehnološke kompanije koje žele da ponude bezbednost svojim korisnicima, jer je teže uzeti nekom otisak nego ukrasti lozinku. Sada je Fujitsu predstavio najnoviji metod otključavanja za Windovs 10 a to je prepoznavanje dlanova.

Skeniranje dlana – da li je ovo potrebno

U stvari, Fujitsu radi više od jedne decenije na razvoju ove vrste tehnologije, ali sada je partner sa Microsoftom dapa može da ponudi skeniranje dlanova kao deo paketa Windovs Hello bezbednosnih mera.To je tehnologija koja vam omogućava da se prijavite na Windovs 10 sa skeniranjem lica ili otisaka prstiju, ako vaš računar ima potreban hardver za to.

A sada se skeniranje dlana pridružuje ovom spisku

Engleska crkva uvela bežično plaćanje

U poredjenju sa skeniranjem lica

Štaviše, mnogo je teže dobiti kopiju nečijeg dlana, nego da dobiješ sliku nečijeg lica, što bi moglo biti dovoljno da prođete kroz određene metode otključavanja lica.Fujitsu obećava da su njegovi prenosni laserski veneratori, a koji su samo malo veći od poštanskih maraka, veoma brzi i vrlo precizni. Sve što je potrebno je da korisnici drže svoje ruke odmah iznad skenera i da su direktno u Windowsu.

Sad kad čovek malo bolje razmisli.

Izvor:Fujitsu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here