Playstation 5 bi trebao da izadje 2020 godine

0
970

Kad izlazi PS5 ?

Playstation 5 bi trebao da izadje 2020 godine. Nikoga ne iznenadjuje činjenica da će Soni napraviti novu verziju svoje konzole. Ali kada će se to dogoditi? Analitičari i stručnjaci iz ove oblasti imaju različite teorije, ali se većina njih slaže da će se to dogoditi 2020 godine.

Strah od veštačke inteligencije nije bez osnove

Prema analitičaru kompanije NPD Group, Matu Piscatelu, Soni bi trebalo da pokrene svoj novu PlayStation konzolu negde u 2020. godini. To predvidjanje temelji se na činjenici da sve njihove konzole su aktuelne 6 godina pa izlazi nova verzija. 2020 godina je moja prognoza. Podaci ukazuju na to da to nije potrebno napraviti je ranije, ali sam se iznenadio, tako da sam toliko zainteresovan za ovo kao i svi drugi”, rekao je ovaj analitičar NPD Group.
Playstation 5 bi trebao da izadje 2020 godine , predvidjaju analitičari
S obzirom da je aktuelni predsednik Sonija, Kazuo Hirani napustio kompaniju u martu 2018, kompanija bi trebala da predstavi svoj srednjoročni plan na kraju fiskalne 2017 godine. Ovaj plan obično opisuje narednih nekoliko godina poslovnog sektora. Uključujući i najunosiniji brend ove kompanije, Sony Playstation. U tom izveštaju se mogu videti nagoveštaji o izlasku nove konzole. Drugi analitičari nagadjaju da bi Sony mogao napraviti novu PlayStation konzolu čak ove godine.
Damien Thong, analitičar Macquarie Capital agencije, predviđa da će Sony predstaviti novi PlayStation model do kraja 2018. godine. IDC analitičar, Levis Ward predviđa da će novi modeli Xbox i PlayStation konzola stići 2021. godine. To bi se desilo da bi postojećim konzolama produžili vek. “Sada mislim da će PS5 i sledeći Xbox stići 2021. godine, ali to je zaista samo nagadjanje u mojoj prognozi”, rekao je Ward za GamingBolt u decembru.
Čak se i Ubisoft umešao u ovu temu. U novembru 2017 godinu, iz ovog Francuskog studija su rekli da nam nova generacija igračkih konzola dolazi 2019 godine. Kada god da izadje, ja ga čekamIzvor: TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here