Pixelbook mora malo da poradi na dizajnu

0
1229

Pixelbook bi treba da nauči nešto od mobilne industrije. Moderni vodeći modeli obuhvataju ultra tanke okvire. Iako nastavljaju da povećavaju veličinu ekrana, kompanije su shvatile da mogu da smanje ukupnu veličinu telefona. To rade tako što ekran “rastegnu” u svim pravcima i što je moguće, bliže ivicama.

Samsung je to uradio pre nekoliko godina sa svojom Infinity Display tehnologijom, a Apple je postavio zarez na vrh ekrana iPhone X modela.

Pročitajte još : Mobilni telefon je prljaviji od WC šolje

Pixel 2 nije baš atraktivan telefon, i to ne iznenadjuje jer Google nema dovoljno iskustva u dizajnu, ali taj model nije ružan. Pixelbook je stvarno fantastično dizajniran uredjaj, sve dok ne otvorite poklopac. Tu sledi veliko razočarenje. OKVIR. Sve dok ne vidite Pixelbook uživo, ovo Vam možda i neće smetati. I dok svi uredjaji (televizori,telefoni,tableti…), idu ka tome da smanje okvire, Pixelbook od 1000 dolara dolazi sa širokim okvirima koje smo mogli da vidimo 2009. godine.

Ni ovo nije toliko strašno, dok Vaš Pixelbook ne prebacite iz laptop režima u tablet režim. Tu tek možete da vidite koliko je to nepraktično. Pogledajte kako to izgleda u poredjenju sa ipad Pro modelom.

Izvor: TechnoBuffalo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here