Nova konfiguracija u starom kućištu

0
806

Kada se spakuje nova konfiguracija u staro 386 kućište

Nova konfiguracija u starom kućištu . Spoljašnja strana ovog kućišta datira iz 1991. godine. Unutrašnjost je, međutim, iz 2018. godine. Čovek koji je ovo napravio,Tilinol, je želeo da pokuša nešto sasvim drugačije sa svojim najnovijim kompjuterskim sistemom, a to je da ga spakuje u voljeno kučište koje mu donosi uspomene na Wolfenstein 3D-u pa je uradio sledeću stvar: staviti je moderan igrački računar unutar starog kućišta.

Evo na koji način oživeti staro kućište

Nova konfiguracija u starom kućištu , kako iskoristiti staro kućište

Zapravo ovo je lepa priča koja stoji iza ovog starog računara. Tilinol je rekao da je dobio pre nekoliko godina ovo kućište od starijeg čoveka koji ga je “dovezao do njegove kuće”.

“Neko ko želi taj stari kompjuter ,ne zna da ga ja upravo sada bacam?”, Seća se čoveka kako govori. Tilinol je tada zadržao tu staru konfiguraciju 386, igrajući stare DOS igre na njemu sve dok poplave u Nešvilu 2010 nisu uništile komponente.

Međutim, on nije mogao da se pomiri sa tim, pa je nedavno prepakovao konfiguraciju koju je kupio 2015. godine u ovo staro kućište, nazivaći novi PC “Serendipity”.

Šta nosi ovo staro kućište

Specifikacije uključuju i5-6500, GTX 970, 8GB DDR4 RAM i SSD. Da biste dobili ideju o napretku u računarskoj snazi od puštanja kućišta i delova unutar njega. Kako Tilinol piše u svom Reddit postu, LED na prednjoj strani kućišta sada ima više procesorske snage unutar nje nego originalni 386.

Izvor: Wired

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here