Ne kupujte dok za Nintendo Switch koji nije naš

0
933

Dok za Nintendo Switch može uništiti konzolu

Ne kupujte dok za Nintendo Switch koji nije naš. Nintendo savetuje vlasnike njenih Switch konzola da sa drže sopstvenih dock stalaka za igranje i izbegavaju nezavisne alternative.   Od pokretanja Switch-a pre godinu dana, veliki broj kompanija je proizveo dokove koji se priključuju na televizore i puštaju Vas da igrate na velikom ekranu. Neke su manje i lepše od sopstvenog Nintenda, što ih čini privlačnijim ako putujete. Često su daleko jeftiniji od Nintendovog od 70 dolara i 90 dolara koliko ih prodaje Nintendo.

Loupedeck uredjaj za profisonalne fotografe

Ali ukazivati poverenje jeftinim dokovima dolazi sa značajnim rizikom. Ljudi koji su kupili Nyko dok za Nintendo, prijavili su niz problema. Neki uređaji su prestali sa punjenjem, dok su se drugi zaglavi u boot petlji ili se potpuno ugasili i trajno prestali sa radom. Ali se nisu sve konzole susrele sa tim problemima, ali ima dovoljno komentara na maloprodajnim sajtovima koji su besni i frustrirani. Reddit poruke govore da se isplati dodati novac za  Nintendo licencirane proizvode. Ostali nelicencirani dokovi poput ovog iz Insignije imaju bolje karakteristike i ocene. Mada i dalje možete naći slučajeve da oni ne funkcionišu kako treba.

Kao što navodi Kotaku, izgleda da su oštećene konzole pojavile nakon što je Nintendo nedavno ažurirao prelaz na verziju softvera 5.0. Na Reditu se kaže sledeće “Nelicencirani proizvodi i oprema ne prolaze Nintendov proces testiranja i procene”, izjavila je kompanija Kotaku. “Oni možda neće raditi uopšte sa našim sistemima”.

Izvor:Theverge

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here