Mondaine pametni sat dobija notifikacije

0
779

Mondaine napravio novi pametni sat

Mondaine pametni sat dobija notifikacije.Kada je Modain objavio svoj prvi pametni sat Helvetica 1 2015. godine, karakteristike su bile ograničene. Mogao je da prati vašu aktivnost, ali je zaostajao za drugim hibridnim pametnim satovima, a kamoli za vrhunskim pametnim satovima poput Apple-a ili Samsunga. Međutim, kompanija je za nekoliko godina naučila nekoliko lekcija. Model Helvetica Regular Smartwatch, je konačno dobio notifikacije. Ako primite poruku (uključujući sa Facebook, Instagram ili WhatsApp) ili telefonski poziv, sat će pokazivati na “M” ili “T.” To nije tako korisno jer ne vidite šta piše u poruci, ali se bar nećete pitati da li Vas je neko kontaktirao.

Takođe možete kratko pritisnuti krunicu da biste videli aktivnost i zadržali je 3 sekunde da biste pratili vreme spavanja. I dalje poseduje dvogodišnju bateriju, iako je znatno manji 40mm kućište (nasuprot 44mm za Helveticu 1) . Ovo ga čini dosta suptilnijim.

SD-09 UFO sat ponovo traži podršku na Kickstarteru

Mondaine pametan sat je veoma skup

Mondaine je najavio sat pre godinu dana, ali je sada konačno spreman za isporuku. Stiže  do kraja marta po ceni od 660 dolara (450 funti u Velikoj Britaniji). To je veoma skupo ako tražite hibridni pametni sat. Recimo samo da Fosilov pametni satovi koštaju dosta manje.

Izvor:Engadget

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here