Luj Viton Echo čuva Vaš prtljag od gubljenja

0
1166

Gubitak prtljaga je prošlost uz ovaj uredjaj

Luj Viton Echo čuva Vaš prtljag. Luksuzni brend Luj Viton najavio je pokretanje novih uređaja koji su dizajnirani da prate vaš prtljag. Uredjaj će se zvati Luj Viton Echo. Kompanija se udružila sa kompanijom Sigfox za proizvodnju Luj Viton Echo uređaja, namenjenog za upotrebu sa Horizon linijom prtljaga ove kompanije.


Sigfox, vodeći IoT provajder , i Luj Viton, najpoznatiji luksuzni brend na svetu, najavili su puštanje prtljaga koji koristi Sigfox tehnologiju. Ekskluzivno dostupan sa linijom kofera Luj Viton Horizon, omogućava putnicima da prate svoj prtljag na aerodromima, čak i dok putuju između različitih zemalja.

Blokčejn telefon pravi Huawei, ostali čekaju

Luj Viton Echo ima visoku cenu

Uređaj za praćenje je prvi koji uključuje Sigmonov servis Monarha. Predstavljen na Svetskom IoT Expou u septembru 2017. Monarh je novi servis koji omogućava uredjajima da se kreću besprekorno u svim delovima sveta. Pokreće se automatskim prepoznavanjem i prilagođavanjem standarda lokalne radiofrekvencije. Kako su globalne operacije podeljene na tri geografske zone, upotreba Monarha otključava beskrajne aplikacije u logističkom i lancu snabdevanja, potrošačkom tržištu i automatskom održavanju za transport, vazduhoplovstvo i železničku industriju.

Više informacija o novom Luj Viton Echo možete pronaći na njihovom sajtu, a sada je dostupna cena koja je 370 dolara.

Izvor:GeekyGadget

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here