Loupedeck uredjaj za profisonalne fotografe

0
886

Ono što je potrebno svakom profesionalnom fotografu

Loupedeck uredjaj za profisonalne fotografe. Kada ljudi unajmljuju fotografa, obično ne shvataju koliko oni imaju posla u procesu uređivanja slika. Ako provode osam sati za slikanje na venčanjima, potrebno im je osamdeset sati da urede te fotografije, naravno,pod uslovom da je taj fotograf stvarno profesionalac i za svoje klijente želi odlično sredjene fotografije.


Loupedeck cena

Loupedeck, hardverski uređaj koji dodeljuje fizičke kontrole skoro svim Lightroom-ovim funkcijama za uređivanje, dizajniran je da značajno smanji vreme montaže. Za razliku od većine konkurentskih uređaja koji rade sa više aplikacija, kao što je modularna Paleta, Loupedeck radi samo sa Lightroom-om. Odabir aplikacije je dobar, ali 260 dolara je puno novca za takav nefleksibilan uređaj.

Ali to je ipak aplikacija koja se baš dosta koristi pa ga čini toliko efikasnim. Za velike poslove, ovaj uredjaj smanjuje vreme skoro na pola. Kako kažu, vreme je novac.

Nikad lakše korišćenje Lightroom-a

Modul se sastoji od nekoliko kontrola mapiranih skoro sa svim funkcijama koje ćete redovno koristiti u Lightroom-u. Rotacija slike se vrši preko velikog dugmeta, vaši uobičajeni parametri ekspozicije su mapirani na gomilu manjih i dok mnoštvo zajedničkih funkcija ima svoje dugmad.

Posebno mi je drago što pojedinačne boje imaju sopstvene točkiće za kretanje. Uglavnom se provodi značajan deo vremena za montažu da bi se dobile prave boje. Postoji i nekoliko prilagođenih dugmadi koji omogućavaju dodatnu fleksibilnost i možete prilagoditi osjetljivost na dugmad i prilagođene funkcije u jednostavnoj aplikaciji za ovaj uredjaj.

Loupedeck uredjaj za profisonalne fotografe – hardver

Ironično i razočaravajuće, najgora stvar Loupedeka je njegov hardver. Sve je plastično i čini se baš jeftino. Nije samo problem sa plastikom, ali Loupedeck koristi plastiku koja se jednostavno ne oseća tako lepo za korišćenje, a dugmad su posebno slaba.

Igrajte PUBG na mobilnom telefonu

U konkurentskom, Paleta modelu, sa svojim metalnim, modularnim dizajnom i arkadnim dugmićima izgleda prilično jeftino.

Zato je dobro što Loupedeck zapravo radi tako dobro. Njegovim korišćenjem ćete smanjiti vreme svog rada za 40 procenata. Vreme potrebno za rad možete još više smanjiti kada se naviknete na korišćenje ovog uredjaja. Sve je to stvar navike dok se ne naviknete na svako dugme.

Izvor:TheNextWeb

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here