LED zvučnici iz Logitech-a izgledaju odlično

0
933

Logitech G560 – led zvučnici za gejmere

LED zvučnici iz Logitech-a izgledaju odlično . Logitech izbacuje LED zvučnike. Logitech nije stranac na tržištu zvučnika za PC, ali sada kompanija radi nešto novo. Logitech G560, zvučnik za računare koji je posebno dizajniran za igranje u okviru Logitech G linije.

LED zvučnici iz Logitech-a G560

G560 se sastoji od dva osnovna zvučnika i subvufera, ali glavna funkcija dolazi u obliku Logitechove tehnologije G Lightsinc. Ona posluje kao Logitechova verzija Razerove Chroma LED sijalice za sinhronizovane boje. G560 ima četiri zone osvetljenja koje korisnicima omogućavaju da osvetle ceo sto uz prilagođene boje, uz mogućnost sinhronizacije sa starije opremljenom Lightsinc opremom Logitech G.

NVIDIA P102-100 samo za ozbiljne majnere

Ali Logitech takođe radi sa nekim pametnim stvarima na softverskoj strani kako bi iskoristio prednosti osvetljenja područja koje obezbeđuju zvučnici. Iako kompanija radi sa programerima kako bi integrisala Lightsinc u popularne igre, softver takođe može automatski detektovati boje sa ekrana, što korisnicima olakšava reaktivne svetlosne efekte bez tona napora. Logitech takođe preduzima korak dalje, omogućavajući korisnicima da odrede određena područja ekrana kako bi nadgledali promene boje – tako, na primer, možete postaviti područje osvetljenja za ugao ekrana pomoću ikone Overwatch ultimate ability i imati mogućnost da zvučnik zasvetli kad menja boju kako bi ukazao na to da je spreman za upotrebu.

Takođe, novost je i ažurirana verzija G413 gaming tastature kao i model G513. Logitech je unapredio od jednobojnih LED osvetljenja prethodne verzije do RGB osvetljenja sa Lightsinc-om i poboljšao oslonac za dlan sa ugodnijim materijalom.Takođe sada postoji izbor između dva tipa tastera: Romer-G Tactile, koji nudi stvarnu fizičku povratnu informaciju pritiskom na taster, a Romer-G Linear, koji je glatki, manje taktilni prekidač.

I G560 i G513 biće dostupni od aprila , a zvučnici će koštati 199,99 dolara, dok će tastatura biti 149,99 dolara.Što i nije tako velika cifra obzirom da dobijate jedan prelep i udoban prostor za uzivanje na Vašem računaru,bilo da igrate igre ili gledate omiljenu seriju

Izvor: Tweaktown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here