Kodak LCD pametni televizor sa Androidom

0
874

Kodak pravi LCD televizor sa Android sistemom

Kodak LCD pametni televizor sa Androidom. Kodak je jedan od najpopularnijih brendova na svetu. Pre nekoliko decenija, dominirao je na tržištu fotoaparata i opreme. Međutim, upravo sada, kompanija je izvan svoje stare slave. Najnovija kategorija koju Kodak testira su televizori. U Indiji će ove televizore proizvoditi Noida Ltd. Ta kompanija je poznata po prodaji robe pod različitim brendovima kao što su Crown, Prime i Beltek. U svom prvom talasu televizora pod brandom Kodak, 40FHDKSSMART je najinteresantnija jedinica. Ovaj televizor radi na Android platformi.

Kvalitet dizajna i izgradnje Kodak televizora

Na prvi pogled, 40FHDXSMART izgleda standardno. Kao i većina pristupačnih televizora, na ekranu se nalaze plastične maske. Međutim, leđa su izrađena od čvrstog metala. To je nešto što uopšte ne vidite na većini budžetskih televizora. Tako da nije čudno što je televizor težak skoro 10 kg. Inače 40-inčni budžet televizori su generalno teški oko 7 kg. Sa ugrađenim nogama u obliku Y vaš televizor je spreman za policu. Takođe možete ga montirati na zid, ali onda budite spremni da investirate u zidnu konzolu jer nije deo standardnog paketa.

Poledjina Kodak televizora

Portovi i konektori Kodak televizora

Kodak je prilično velikodušan u smislu mogućnosti povezivanja. Televizor dolazi sa dva HDMI porta, dva RCA porta i dva USB porta. Postoji priključak od 3,5 mm za priključivanje slušalica. Za internet konekciju dobijate Ethernet port i ugrađeni Wi-Fi prijemnik. Kodak je prepun osnovnih TV kontrola, kao što su snaga, kanali i jačina zvuka na zadnjoj strani panela. Nećeš ih puno koristiti. Međutim, oni su vam zgodni ako su vaši daljinski upravljači izvan domašaja.

Kodak LCD pametan televizor – Ekran

Za 40FHDKSSMART, Super Plastronics panele uzima od lidera industrije, Samsunga. Prvo šta primetite o ekranu je da je veoma svetao. To znači da čak i ako vaša soba dobije puno sunčeve svetlosti, ovaj ekran neće lako izgubiti čitljivost. TV prijem boja je dobar uzimajući u obzir cenu televizora. Uglovi gledanja su široki, ali promena boje primetna je pri ekstremnim uglovima.

Samsung Note 9 izlazi ranije nego što se mislilo

Proizvođači uglavnom testiraju svoje televizore u neizostavnim uslovima kako bi postigli brojke kao što je odnos kontrasta 5000: 1. Ono što je važno je da Kodak 40FHDKSSMART može da ponudi pristojne crne boje. Naravno, zbog ograničenja LCD tehnologije, crna boja ne izgleda savršeno crna kao što možete da vidite na Plasma ili OLED ekranu, ali onda dobijate ono što plaćate.

Kodak LCD pametni televizor – Performanse

Budući da je pametan, ovaj TV pokreće Android 4.4. Sa njim upravlja Cortek-A7 procesor. Ima 512 MB RAM-a i 4 GB interne memorije za instaliranje aplikacija iz Google Play prodavnice. Neke od aplikacija koje morate da imate su Netflik i Hotstar. Da biste se spasili od užasa kucanja pomoću tastature na ekranu, Kodak je izbacio vazdušni miš sa QWERTY tastaturom.

Povezivanje televizora sa Internetom je prilično jednostavno. Plejer može prihvatiti i reprodukovati popularne video formate kao što su MP4 i WMV. Takođe, svi HD kanali na Tata Sky izgledali su dobro na ovom TV-u.

Televizor ima dva zvučnika od 10 W.

Izvor:TechTree

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here