Katanac sa otiskom prsta će Vas oduševiti

0
2016

I katanac je dobio senzor otiska prsta

Katanac sa otiskom prsta. Danas većina proizvoda koje koristimo su sigurniji nego ikada. Sigurnosne funkcije poput senzora otiska prsta su uobičajene u visokotehnološkim stavkama poput telefona, tableta i laptopa. Sada je kompanija Tapplock uzela tu tehnologiju i stavila je u katanac, verovali ili ne.

Jednostavno, Tapplock je prvi katanac na svetu koji se otključava otiskom prsta. Dostupan je u 3 boji Sterling Silver, Gun Metal i Midnight Black.

Dizajn i mogućnosti

Tapplock ima odvažan i čvrst dizajn. Prva stvar koju primetite je da je kombinovani točkić zamenjen senzorom otiska prsta i malim dugmetom. Reci zbogom ključevima i kombinacijama. Telo brave je napravljeno od ojačane legure cinka, sa 7 mm debljine nerdjajućeg čelika. U neku ruku je neuništiv sa kombinacijom ovih metala.

Tapplock koristi punjivu bateriju koja mu omogućava da radi čitavu godinu za 2 sata punjenja (ili 3.500 otključavanja po jednom punjenju).

Podešavanje Tapplock katanca

Podešavanje Tapplock-a je brzo i jednostavno, samo preuzmite besplatnu aplikaciju Tapplock iz App Store ili Google Play-a. Posle brzog podešavanja naloga, koji uključuje unos e-mail adrese i lozinke, dobićete aktivacijski kod putem e-mail adrese koju ste naveli. Kada se aktivira, od vas će biti zatraženo da dodate novi Tapplock.

Nakon dodavanja katanca, od vas će biti zatraženo da dodate otisak prsta. Unesite ime vlasnika otiska prsta, koji rukuje katancem, i koji prst želite da snimite. Zatim jednostavno postavite prst na senzor i to je to. Sada ste spremni da započnete otključavanje vašeg Tapplock-a pomoću otiska prsta.

3 načina otključavanja

Ne samo da možete otključati Tapplock uz pomoć otiska prsta, možete ga takođe otključati pomoću Bluetooth-a koristeći svoj telefon ili čak Morzeove azbuke.

God of War ima prevod na Hrvatski jezik

Otvaranje Tapplock-a uz otisak prsta je jednostavno kao što zvuči. Pritisnuti dugme za napajanje da uključite Tapplock, ​​zatim jednostavno postavite prst na senzor da biste ga otključali. Tapplock koristi najsavremenije senzore otisaka prstiju koji omogućavaju otključavanje za manje od 0,8 sekundi. Možete čak i da skladištite do 500 različitih otisaka prstiju kako bi omogućili pristup za više korisnika.

Da biste otključali Tapplock koristeći aplikaciju, dvaput pritisnite dugme za uključivanje da biste aktivirali Bluetooth mod. Zatim pomoću otključavanja kucnite na aplikaciju da biste otvorili Tapplock. Dok je u režimu Bluetooth, aplikacija vam omogućava da proverite procenat baterije Tapplocks, uredite otisak prsta i pristupite postavkama zaključavanja.

Morse Code vam omogućava da otvorite Tapplock bez upotrebe telefona ili otiska prsta.

Katanac sa otiskom prsta je skup

Odlična i zanimljiva ideja kako dodatno možete da osigurate svoje stvari. Ali to ima i svoju cenu. Naime ovaj Tapplock katanac možete kupiti za 99 dolara. Mislim da je to prilično velika cena za ovaj uredjaj.

Izvor:Gadgetter

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here