Jabra Elite e65 slušalice sa odličnim baterijama

0
839

Još jedne odlične Jabra slušalice

Jabra Elite e65 slušalice. Jabra je danas debitovao sa najnovijim modelom Elite serije slušalica, sa modelom Elite 65e. Ovo je novi par bežičnih slušalica koje takođe imaju aktivno ukidanje šuma ili ANC. Ovaj bežični model koji je predvidjen za nošenje oko vrata je i optimizovan inženjeringom kako za aktivno, tako i za pasivno poništavanje buke. Dakle, dobićete odličan kvalitet zvuka na ovom modelu, a takođe ćete moći da podesite i zvuk oko sebe. Jabra takođe napominje da ovde postoje tri mikrofona koji će omogućiti impresivan kvalitet razgovora. Postoje dva mikrofona koji se koriste za optimizovani prenosi zvuk, a zatim i treći mikrofon u mikrofonskoj kutiji. Zajedno oni stvaraju zonu blokiranja buke, tako da je vaš glas kristalno jasan prilikom pozivanja ili razgovora sa vašim digitalnim asistentom

Motorola radi na razvoju VR slušalica za mobilne telefone

 

Mikrofoni nisu jedini aspekt koji pomažu Elite 65e da obezbedi odličnu tehnologiju za poništavanje buke , tu je i Jabra EarGels. Ovo su jedinstveno dizajnirani ušni čepovi ovalnog oblika koji su dizajnirani da se bolje uklapaju u ušne kanale.napravljeno je tako da neće ispasti, ali će popuniti celo uvo, tako da nijedan drugi zvuk ne može ući. EarGels pružaju optimalan pečat za oba pasivna poništavanja buke i ambijentalne zvuke, prenosi Jabri.

 

Jabra Elite e65 slušalice , Jabra ima odlične baterije

Pored poništavanja buke, Jabra nagoveštava da je Elite 65e sportska verzija, sa baterijom koja će trajati oko osam sati, a to je sa konstantnim aktiviranje aktivnog isključivanja šuma. Ako je ANC isključen, baterija će trajati oko 13 sati neprekidne reprodukcije. Što je trenutno na tržištu neuporedivo sa ostalim modelima koji se nose na vratu. Jabra takođe tvrdi da su Elite 65e IP54 otporne na vodu i prašinu. To znači da će ovo biti odlično za odlazak u teretanu i na trening. To je definitivno odlična stvar, pošto su one lagane i odlikuju se odličnim poništavanje buke, što ih čini savršenim za teretanu. Jabra je takođe dao modelu Elite 65e odlično glasovno iskustvo, zapravo kompanija to naziva “najbolje iskustvo u reproduciji glasa”. To je zbog tri podešavanja mikrofona na ovom modelu. Ali to nije sve, uz Elite 65e, korisnici će moći da se povežu sa svojim omiljenim personalnim asistentom. Bilo da je to Amazon Alexa, Appleov Siri ili Google Asistent.

Jabra Elite 65e se takođe pridruži prilično maloj grupu slušalica ili slušalica koji podržavaju Bluetooth 5.0. Sada to znači da se može upariti na dva uređaja istovremeno. To zapravo nije impresivna karakteristika na paru slušalica, ali na pametnom telefonu (uparivanje sa dve slušalice) ili zvučnik (uparivanje sa dva smart telefona za DJ-režim) zvuči impresivnije. Jabra tvrdi da će Elite 65e koštati 199 dolara u SAD i 199 evra u Evropi, dok će biti dostupne početkom aprila. Jabra Elite e65 slušalice su odličan izbor a i cena nije preterano visoka.

Izvor: TechRadar

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here