Huawei Watch 2 specifikacije i mogućnosti

0
880

Stiže naslednik

Huawei Watch 2 – mala recenzija.Prošlo je nekoliko godina otkako je izašao prvi Huawei sat koji je u to vreme smatran za jedan od boljih Android pametnih satova. Cene su doduše bile malo veće u odnsou na ostale. Da li je Huawei napravio bilo kakva poboljšanja sa svojim naslednikom?

Za početak postoje dve verzije Huawei Watch 2 koje se razlikuju po stilu a to su Classic i Sport. Razlika je da je telo na Sport modelu plastično, a na Classic modelu je metalno . U poređenju sa prvim modelom kućište je ogromno na Watch 2 i ova nova linija je prevashodno namenjena sportski tipovima.

Opportunity rover proveo 5000 dana na Marsu

Elegancija svog prethodnika je nestala i vlasnike starih modela neće oduševiti dizajn. Ali još jednom, prilično je izdržljiv sa zaštitom IP68 za vodu / prašinu.

Huawei Watch 2 – Hardver

Što se tiče hardvera, dobijate dva tastera sa desne strane (jedan je glavni a drugi se moze programirati po sopstvenim potrebama), a ispod toga se nalazi senzor za otkucaje srca. Takođe kao i prethodnik koristi magnetni punjač.

Performanse i Displej

Watch 2 radi na procesoru Qualcomm Snapdragon 2100 čipsetu uz 1.2 inča AMOLED displeja sa 326 ppi. Ovo je jedna od područja u kojima je Huavei malo razočarao. Prvi sat je imao displej od 1.4 inča i tanak okvir. Izgled displeja je izuzetno dobar mada je ipak mogao da bude malo veći.


Trajanje baterije nije loše jer ima bateriju od 420mAh. To je dobra baterija i može da izdrći dosta dugo osim ako nije povez na WiFi ceo dan. U suprotnom baterija će izdržati do kraja dana. Takođe ima 768MB RAM memorije i 4GB memorije ako želite da bacate neku muziku. Sve je ovo lepo ali postoji poplava raznih smart satova iz Kine koji mogu da unište ovako skuplje a dobre uredjaje.Mislim da polako opada potreba za kupovinom pametnog sata

Izvor:TechCrunch

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here