Google sprema konzolu Yeti

0
767
Melbourne, Australia - May 23, 2016: Close-up view of Google apps on an Android smartphone, including Chrome, Gmail, Maps.

Google pravi igračku konzolu

Google sprema konzolu Yeti. Ove godine se otkrilo da Google planira da udje u svet video igara, ali to nije sve. Neki analitičari navode da se Google uveliko sprema i za izradu igračke konzole. Trenutno je poznato da ovaj proizvod nosi kodno ime Yeti. Veruje se da se ova tajna konzola radi iza zatvorenih vrata i u velikoj tajnosti.

Internet nam je doneo i neke loše stvari

Ove glasine se šire zato što je Google pre nekoliko godina kupio Green Throttle Games, proizvođača Atlas kontrolera za Xbox. U to vreme firma nije otkrila kakvi su njeni planovi za ovu kompaniji ni koliko je platila. Insajderi veruju da je ovo samo početak onoga što donosi Google igračkoj industriji.

Kada je pokrenuta platforma Green Throttle imali su tri stvari. Šareni kontroler sa donje slike, specijalna aplikacija na kojoj se drži pristup vašem onlajn digitalnom sadržaju na jednom mestu i uređaj koji kontroliše Android, koji bi vam omogućio da streamujete igre kroz aplikaciju.


Google sprema konzolu ali to nije sve

Oni koji su probali uslugu bili su zadovoljni. Insajderi sada veruju da je Google to uradi da bi se spremio za izbacivanje Yeti konzole. Korisnici i nisu baš zadovoljni uslugama od kada ih je preuzeo Google. Činjenica koja je najviše digla prašinu je ta da je Google angažovao Phil Harrisona. On je preuzeo ulogu potpredsednika i generalnog direkta u Kalefornijskom odseku. Harison je najpoznatiji kao direktor Sonijevog sektora video igara.

On je takodje bio od vitalnog značaja i za razvoj Playstation konzole. Bio je i tri godine izvršni direktor Xbox tima. Dakle izabrali su čoveka koji zna baš dosta o igrama i navikama igrača koji preferiraju konzole. I stručnjaci u industriji igara veruju da Google tajno planira da predstavi novu igračku diviziju i postane velika konkurencija Nintendu, Xboxu i Soniju.
Izvor:TopBuzz

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here