G-shock Rangeman sat namenjen avanturistima

0
933

G-shock Rangeman sat namenjen avanturistima . Casio nastavlja da eksperimentiše sa svojim satovima. Za G-Shock asortiman, kompanija još nije ubacila touchscreen, više voli da u svoje satove iz Master of G serije ubaci pametne funkcije koje su relevantne za odredjenu seriju satova. Nedavno je predstavljen model GPW-2000 GravityMaster čije su funkcije orijentisane na letove. Sada je kompanija Casio predstavila model GPR-B1000 Rangeman. Sat koji je namenjen avanturistima koji slobodno vreme provode u prirodi. Rangerman će Vam pomoći da pronadjete svoju lokaciju, čak i onda kada to ne mogu da urade Google Mape. 

Pročitajte još : G-Shock GBA 800

Photo: Digital Trends

G-Shock Rangeman sat je izradjen kao tenk

Prvo, da kažemo nešto o veličini. Ovo je tipičan Master G G-Shock sat jer ima kućište od 60 mm i težinu od 142 grama. Ovo je jedan od najjačih G-Shock satova, u nivou Mudmastera. Prljavština, prašina, visoka i niska temperatura, blato i voda ne predstavljaju problem Rangeman-u. Ovaj model takodje ima i safirni kristal za dodatnu zaštitu od ogrebotina. 

Čak je i narukvica sata ojačana karbonskim vlaknima a kućište je izradjeno od keramike debljine 2,3 mm. Nećete tek tako lako razbiti ovaj sat. Ovaj sat je veliki i neće se lepo uklopiti ispod rukava košulje. 

Treba još dodati da je ovo prvi G-Shock sat sa solarnim punjenjem i sa GPS-om. Takodje, se može reći da je ovo izuzetno skup telefon sa cenom od 800 dolara. 

Izvor: DigitalTrends

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here