Fitbit pametni sat izlazi ove godine , očekivanja su velika

0
766

Fitbit pravi jeftini smartwatch

Fitbit pametni sat izlazi ove godine. Kompanija Fitbit ne prestaje da raste. Kako navodi Warable, Fitbit će ove godine predstaviti manji i jeftiniji pametni sat. Do ovih informacija se došlo nakon što je Fitbit potvrdi investitorima da se sklapa kompletnu liniju proizvoda za 2018 godinu. Veruje se da neće biti u pitanju samo jedan model pametnog sata.

Mondaine pametni sat dobija notifikacije

Fitbit pametni sat izlazi ove godine

Svrha ovih pametnih satova je da privuku masovno tržište. Sa Ionic satom Fitbit je na neki način otudjivao prosečne korisnike tako što se fokusirao na korisnike koji se bave treniranjem i trčanjem. Takodje, taj model nije dobro prihvaćen kod ženske populacije zbog svog izgleda.

Fitbit će se sada potruditi da razvije pametni sat koji će se podjedanko dopasti i muškarcima i ženama. Kako se špekuliše novi modeli će biti manji i sa zaobljenim ivicama. Neke funkcije su potvrđene, a to uključuje otpornost na vodu do 50 metara, tako da možete koristiti ovaj pametni sat za kupanje. Tu je i SpO2 senzor koji može da nadgleda stanje spavanja. Ono što nedostaje je GPS. Budući da je cilj proizvodnja jeftinog pametnog sata, Fitbit pametni satovi neće uključivati komponentu za praćenje vaše lokacije.

Izvor:Technobuffalo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here