FitBit narukvica za decu

0
909

Odlično za aktivnost Vašeg deteta

FitBit narukvica za decu . Kompanija Fitbit spremila je fitness narukvicu za decu pod nazivom Fitbit Ace. Ovo je prva fitness narukvica dizajnirana za decu. Napravljena je da pomogne roditeljima da prate aktivnost svoje dece. Izmedju ostalog namenjena je za decu stariju od 8 godina. Ova narukvica dolazi sa baterijom koja može da izdrži 5 dana.

Fitbit Ace 

Takodje tu su i nove mogućnosti na nalozima gde se mogu pratiti aktivnosti. Cilj Fitbit-a je da cela porodica postane aktivna i da izgradi zdrave navike. Fitbit je u ovoj situaciji pošao od činjenice da današnja deca provode dosta vremena u zatvorenom prostoru i da su uvek blizu ekrana. Uz ovu narukvicu roditelji će moći da prate koliko vremena njihova deca provode u sedenju a koliko u pokretu.

Ace je narukvica sa malim ekranom koji prikazuje osnovne informacije. Kao i kod većine sličnih narukvica i Ace prati dužinu i kvalitet spavanja. Uredjaj prati broj napravljenih koraka, koliko minuta je korisnik bio aktivan I još dosta toga. Takodje, Ace nudi i podsetnike u aplikaciji da bi podstakao aktivnost i dodeljuje virtualne značke za iste.

Ace narukvica je takodje vodootporna što znači da ga možete koristiti na bazenima i morima. Za decu tu je i 10 različitih verzija satova. Kao što je i gore spomenuto Fitbit ima novu opciju Family Account, tako da roditelji mogu da imaju uvid u statistiku kretanja deteta. Sama deca mogu da pristupe svojoj statistici putem specijalne opcije “Kid View” i da vide virtualne značke koje su osvojili. FitBit narukvica za decu je prava stvar. Cena ove narukvice je oko 100 dolara

Izvor: SlashGear

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here