Experia Ear Duo – prve Sonijeve bežične slušalice

0
964

Bežične slušalice su ono što tržište traži

Experia Ear Duo – prve Sonijeve bežične slušalice . Sony je otkrio svoje planove za bežične slušalice Xperia Ear Duo sa otvorenim dizajnom, omogućavajući glasove da se čuju bez uklanjanja slušalica.

Prema kompaniji Sony, Xperia Ear Duo je namenjen za upotrebu koja se može koristiti za telefonske pozive, slušanje obaveštenja, kao i slušanje bilo kog multimedijalnog sadržaja. Za razliku od drugih slušalica, ovaj par je prvi koji ima otvoreni dizajn umesto namernog zatvorenog zbog buke u okolini.

Motorola radi na razvoju VR slušalica za mobilne telefone


Experia Ear Duo – Senzori pokreta u slušalicama

Senzori pokreta omogućavaju da slušalice reaguju na dolazeće pozive klimanjem glave. Muzika se može preskočiti pomeranjem glave levo i desno. Ako biste više voleli da ostanete neupadljiviji na javnim mestima, kontrole jačine zvuka i kontrole muzike se i dalje mogu pristupiti dodirivanjem i pomicanjem na uređaju.

Četvorostruko oblikovanje snopa mikrofona pomaže u filtriranju šuma u ​​pozadini i olakšava korišćenje Siri ili Google Assistant na vašem uparenom telefonu. Uključivanje boljih mikrofona bi takođe trebalo da bude dobrodošao dodatak za one koji planiraju da provode dosta vremena na telefonskim pozivima. Sony je poznat po kvalitetnim slušalicama. Nema sumnje da ni sada neće napraviti odličan proizvod. Zaljubljenici u ovaj brend će sigurno biti oduševljeni.

Izvor: PhoneArena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here