Dodaci za Nintendo Switch koji će Vam biti potrebni

0
932

Dodaci za Nintendo Switch koji će Vam biti potrebni . Joy-Con grip koji dolazi uz ovu konzolu čine dva Joy-Con kontrolora.

Nintendo Switch Pro Controller

Ali ako planirate da dugo igrate igre kao što su Zelda ili Super Mario, dugujete sebi da kupite Nintendo Switch Pro Controller. To je bežični kontroler koji je veoma sličan onom na Xbox One konzoli. Ovaj kontroler podržava sve kontrole pokreta i Amiibo funkcije kao i Joy-con, za igre kojima je to potrebno. Ovaj dodatak za Nintendo Switch je malo skuplji i košta izmedju 60 i 70 dolara, ali se isplati ako dugo igrate igre. 

Pročitajte još : Nintendo Switch povezan na džepni televizor


Nintendo Switch Pro Controller

PowerA dodatak za Nintendo Switch

PowerA je zvanično licenciran dodatak od strane komapnije Nintendo.  To je fantastična nadogradnja za Joy-Con. PowerA na Joy-Con donosi gumirane držače koji su nešto širi od standardnih što čini držanje kontrolora dosta udobnijim.


PowerA dodatak za Nintendo Switch

Postojale su neke primedbe na ovaj dodatak, u smislu zaglavljivanja Joy-Cona, ali se to retko dešavalo. Pored standardnog crnog modela, postoji i nekoliko opcija koje su obeležene popularnim igrama kao što su Super Mario Odyssey, Breath of the Wild i Minecraft. Dodaci označeni igrama su malo skuplji.

Nintendo Joy-Con Wheel dodatak za Nintendo Switch

Nintendo Joy-Con Wheel je sjajan izbor ako više volite da upravljate kontrolom u igricama poput Mario Karta i želite nešto što je lakše od Joy-Con-a. Set sadrži dva plastična volana, od kojih svaki može da se uklapa u desni ili levi Joy-Con.


Nintendo Joy-Con Wheel

Na zadnjoj strani volana postoje i veliki dugmići koji će Vam pomoći da još više uživate u omiljenim igrama. Ipak, postoji i mali problem (ne za sve) na ovom dodatku. Volan je mali, tako da ako imate šake kao Jeti, teško da će Vam ovaj dodatak odgovarati u potpunosti. 

Ovi dodaci za Nintendo Switch su potrebni za bolji užitak. Ima još dosta dodataka koji su manje ili više korisni. 

Izvor: TheWireCutter

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here