Chuwi HiGame je odlična konfiguracija

0
827

Chuwi – kineski brend mikro računara

Chuwi HiGame je odlična konfiguracija. Verovatno da niste čuli za Chuwi. Radi se o kineskoj startap kompaniji koja je poznata po proizvodnji odličnih Windows računara po izuzetno niskim cenama. Chuwi je pravio budžetske laptopove i konvertabilne laptopove koji su mogli da izadju na crtu i Surface uredjajima. Ovog trenutka, ta kompanija se okreće i gejmerima.


Chuwi HiGame PC je mikro desktop konfiguracija sa nekoliko impresivnih specifikacija. Kao što je Chuwi radila u prošlosti, kompanija je odlučila da pokrene HiGame na Indiegogo kao način merenja interesovanja. Za samo jedan dan su uspeli da prikupe 250,000 dolara.

Kompanije koje se bave brendiranim konfiguracijama poslednjih godina su nastajale i nestajale. Za razliku od mnogih , Chuwi daje srednje specifikacije za nisku cenu. To odvaja HiGame od ostalih.

Chuwi HiGame specifikacija

Na njemu će se pojaviti novi Intelov procesor iz osme generacije koji će se pridružiti AMD-ovoj RX Vega M grafici. Na raspolaganju su dve varijante konfiguracije, jedna sa i7-8709G / Vega M GL, a druga sa i5-8305G / Vega M GH combo. Oba modela će doći sa 8GB RAM-a, a i7 model će imati 256 GB SSD a i5 128GB.

Apple zabranio prodaju podataka trećim stranama

Sve je to upakovano u vrlo malenu 6 x 6 inči kutiju. Za razliku od nekih mikro računara , ova mala zver ima i razne portove. Naćićete dva HDMI, dva DVI, četiri USB-3 i jedan Thunderbolt port, kao i standardni ethernet port i audio priključke. Chuwi kaže da može istovremeno da radi na pet ekrana, što je očigledno veoma impresivno s obzirom na njegovu malu dimenziju.

Gejmeri su očigledno glavna meta u ovoj situaciji, ali Chuwi takođe napominje da je odličan i za kreatore sadržaja. Kompanija naglašava i sposobnost sistema da se bavi video renderingom i grafičkim softverom kao što su HandBrake, Maya i Adoe Premiere. Model i5 trenutno ide za $ 899 na Indiegogo, a i7 zahteva nešto više novca, tj 1.099 dolara. To su jedni od najskupljih kompjutera koje je Chuwi ikada proizveo. HiGame počinje isporuku u avgustu ove godine.

Izvor:BGR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here