Budućnost Nintenda 3DS je neizvesna

0
862

Nintendo ima neke druge planove

Budućnost Nintenda 3DS je neizvesna . Nintendo kompanija je izrazila neizvesnost oko budućnosti Nintendo 3DS nakon veoma uspešnog pokretanja Switch-a. Konzola Switch i dalje predstavlja vodeću platformu u kojoj indie developeri izdaju i portuhju svoje igre, koji najverovatnije doprinose tom ostvarenju.

Nintendo Switch povezan na dzepni televizor

Predsednik Nintenda Tatsumi Kimishima rekao je da je 3DS i dalje profitabilan i da se kompanija nada da će ga korisnici prihvatiti zajedno sa Nintendo Switch-om, ali što se tiče budućnosti, tu postoji odredjena neizvesnost”.

Budućnost Nintenda 3DS neizvesna, fokus stavljen na Switch

Direktor Nintenda Jo Shiota napomenuo je da je Switch možda slična Nintendu 3Ds ( obe su ručne konzole), ali tehnologija je veoma različita (navodeći potrošnju energije i performanse). “Što se tiče razvoja, još uvek nismo odlučili u kojem smeru treba voditi više računa, ali postoje razne mogućnosti koje se razmatraju”, objasnio je on.

3DS je zabeležio odličnu prodaju tokom sezone praznika. To izgleda nije dovoljno da Nintendo sa sigurnošću kaže kako stoje planovi za ovu popularnu ručnu konzolu. Sudbina ove konzole definitivno nije sjajna. Kompanije očigledno ima fokus na Switch. Ovo ne treba da čudi nikoga. Ipak je nova Nintendo konzola premašila sva očekivanja.

Izvor: TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here