Bovaro pametan sat u Kickstarter kampanji

0
846

Pametni sat koji će oduševiti mnoge

Bovaro pametan sat u Kickstarter kampanji. Federico Battaglia sa sedištem u Italiji dizajnirao je jedinstveni pametni sat koji je opremljen integrisanom baterijom za napajanje i kablom koji se uvlači. To Vam omogućava da brzo napunite svoj pametni telefon ako Vam nije blizu utičnica. Bovaro pametan sat ove nedelje pokreće Kickstarter kampanju, sa ciljem da sakupi 16.000 evra u narednih 38 dana. Pogledajte kako izgledaj ovaj Bovaro pametan sat

Najbizarnije oružje na svetu

Bovaro je sada na raspolaganju ranim ulagačim sa cenom od 112 dolara. Očekuje se da će se sa isporukom početi tokom jula 2018. Na raspolaganju su tri različita adaptera u zavisnosti od vašeg izbora pametnog telefona ili tableta koji nude mikro USB, USB-C i Apple’s Lightning konektor.

Bovaro pametan sat puni sve uredjaje

Ovaj sat Vam omogućava takodje da dopunite akcione kamere, Bluetooth slušalice i drugo. Baterija za snabdevanje obezbeđuje dovoljno energije da se napuni iPhone 8 na 40% ili Samsung S8 na 20%. GoPro Hero 4 se može dopuniti od 80%, a GoPro Hero 6 se može dopuniti na 70%.

Za više informacija i pune specifikacije idite na zvaničnu stranicu kampanje Kickstarter ovde

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here