Apple Watch pronašao ubicu jedne žene

0
874

Apple Watch pomogao policiji u istrazi

Apple Watch pronašao ubicu jedne žene. Čuli smo razne priče o tome da Apple Watch spašavao živote više puta. Novi izveštaj ukazuje na to kako se može koristiti kao ključni dokaz u slučaju ubistva. 57-godišnja Australijska žena Mirna Nilsson umrla je dok je nosila pametni sat u septembru 2016. godine, što je dovelo do istraživanja da analiziraju podatke o srčanim otkucajima i uhapse počinioca.

Optužena u ovom predmetu je Caroline Nilsson, 26-godišnja žrtvina snaja. U vreme ubistva, Nilssonova je tvrdila da je njenu svekrvu napala grupa muškaraca koji su ušli u njenu kuću nakon saobraćajne nesreće.

Apple Watch pronašao ubicu .tužilac poverovao satu

Tužilac Carmen Matteo kaže da je ova priča izmišljena i da je čitav scenario upada u kuću takodje izmišljen. Ona je to izjavila, dokazom stručnjaka za sudsku medicinu koji su utvrdili da je Apple Watch žrtve zabeležio teške srčane aktivnosti, nakon čega je došlo malo manje aktivnosti i na kraju nije bilo aktivnosti uopšte.

Apple snima seriju zasnovanu na životu Kevina Duranta

Prema ovom tužiocu, Apple Watch pokazuje da je došlo do iznenadnog napada, praćeno periodom nesvesnog stanja i na kraju smrti. Sve se to desilo u vremenskom okviru od 7 minuta. Ako se uzme po nominalnoj vrednosti, onda je ovaj period u suprotnosti sa onim što je Caroline Nilsson rekla o njenoj svekrvi koja se raspravlja sa napadačima 20 minuta.

Nilsson je odbijena kaucija na sudskom saslušanju. Svi dokazi predstavljeni i trebalo bi da se vrati na sud 13. juna. Ona negira optužnicu za ubistvo, ali slučaj protiv nje prilično je snažan zahvaljujući Apple Watch-u.

Izvor:TechShout

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here