Zorin OS 12.3 dolazi sa dosta poboljšanja

0
1220

Zorin OS sve bolji i bolji

Zorin OS 12.3 dolazi sa dosta poboljšanja. Prilikom objavljivanja najboljih distribucija za početnike Linuxa, lakoća korišćenja i instalacije su najvažniji faktori. Takve kvalitete donose verzije kao što su Linux Mint, Ubuntu i Zorin OS kao najupečatljivije opcije. U slučaju da ste takođe zabrinuti zbog vaše privatnosti i sigurnosti, prelazak u svet Linuxa postaje najočiglednija opcija.

Pozivajući se na zamenu za Windows i MacOS, Zorin OS je osnovan kao opcija za početnike, koja nudi glatko iskustvo prilikom prelaska na njega. Najnovije izdanje Zorin OS 12.3 radi na jačanju osnova operativnog sistema i poliranje celog iskustva.

Šta je novo u Zorin OS 12.3

Iako se broj aplikacija za Linux distribucije svakodnevno povećava, postoje neki slučajevi kada se pojavljuje potreba za Windows operativni sistem. Da bi vam pomogao u takvim slučajevima, najnoviji Wine 3.0 za pokretanje Windows aplikacija je ugrađen u ovu verziju linixa. To znači da sada možete da uživate u boljem iskustvu sa Windows aplikacijama.

Uz dodatak Direct3D 10 i 11 podrške u Wine 3.0, dobijate pristup čak i većoj biblioteci igara u Zorin OS.

Razgovarajući o izgledu i korišćenju, sa povratnim informacijama korisnika, tim programera je radio kako bi Zorin OS radnu površinu učinio intuitivnijim.Sada možete odabrati prilagođene boje za fascikle i priložiti ambleme datoteka.

Kali Linux je dostupan u Windows Store

U slučaju da štampate dokument, novi indikator se pojavljuje samostalno na panelu. Takođe možete koristiti raspored Windows Lista u aplikacijama ovog linuxa i pin / label oznake direktno sa panela.

Preuzimanje Zorin OS 12.3

Zorin OS dolazi u različitim verzijama: Core, Lite, Ultimate, Business i Education. Možete posetiti ovu vezu i preuzeti ih po vašoj potrebi. Postojeći korisnici 12.2 mogu instalirati najnovije ispravke softvera Softvare Updater i prebaciti na 12.3.

Pokušajte i podelite svoje komentare u odeljku komentari dole.

Zorin OS 12.3 možete preuzeti na sledećem linku

Očigledno je da ako vodite računa o svojoj internet bezbednosti, možete da probate neku od linux verzija operativnog sistema i vidite da li može da zameni Windows operativni sistem

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here