Winamp nova verzija je pred nama

0
1045

Winamp nova verzija je pred nama . Siguran sam da se stariji korisnici računara dobro sećaju popularne aplikacije Winamp. Winamp je nekada bio najpopularniji MP3 plejer za Windows uredjaje a mnogi hard core korisnici ga koriste i dan danas. Nažalost o ovoj aplikaciji dugo nije bilo reči.

Popularni Winamp

Ovaj MP3 plejer, u jeku svoje popularnosti je prodat kompaniji AOL davne 1999. godine za 80 miliona dolara. Kasnije ga je kupio Radionomy 2014. godine. Tada je Radionomy obećao da će napraviti novu verziju Winamp plejera sa nekoliko naprednih mogućnosti. Medjutim, do danas nije bilo zvaničnih saopštenja iz te kompanije.  

Sada, skoro 4 godine kasnije, beta verzija Winampa 5.8 je izbačena na internet i uprkos tome što je stara i zastarela aplikacija, ona se distribuira u velikoj meri. Ova verzija Winamp-a, koja je poslednji put nadogradjena 26. oktobra 2016. godine, objavio je nepoznati izvor.

Winamp iz 2016. godine

Winamp nova verzija je pred nama – preuzmite je ovde

U verziji 5.8 se pominje nekoliko novih funkcija i poboljšanja uključujući tu i podršku za Windows 8.1 i Windows 10. Ali da razjasnimo neke stvari, Radionomy nije još objavio stabilnu verziju Winampa 5.8, tako da ova beta verzija može imati brojne greške. Iz tog razloga, ovu trenutnu verziju ne preporučujemo za instalaciju. Ako baš ne možete da sačekate stabilnu verziju, beta verziju Winama 5.8 možete preuzeti ovde. Winamp nova verzija je pred nama a isčekujemo i stabilnu verziju uskoro.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here