WatchOS 5 – šta donosi novo

0
982

Apple predstavio watchOS 5

WatchOS 5 – šta donosi novo. Apple Watch je jedan od najkonzistentnijih proizvoda kompanije Apple od svog predstavljanja pre nekoliko godina. Svake godine taj sat dolazi sa poboljšanjima vezanim za zdravstvene karakteristike.

Apple Watch pronašao ubicu jedne žene

WatchOS 5 – šta donosi novo

Ove godine, sa watchOS verzijom 5, Apple predstavlja funkciju koja će omogućiti prijateljima da se takmiče u sedmodnevnom izazovu u treniranju. Tu je joga, planinarenje i još mnogo toga. Ovi socijalni aspekti će učiniti Apple Watch još povezanijom opcijom za porodice i prijatelje, jer će uticati na ljude da se takmiče na zdrav način.

Ako koristite Apple Watch kao vaš primarni uređaj za vežbanje, konačno će se detektovati pokreti kada započnete vežbanje, tako da Vi više ne morate da pokrenete aplikaciju za početak vežbanja. Takođe će automatski otkriti i završetak vežbanja.

Pored poboljšanih zdravstvenih funkcija, Apple Watch postaje bolji svakodnevni komunikacijski uređaj. Sa novom Walkie-Talkie funkcijom, možete koristiti ovaj uredjaj kao voki-toki, slanje prijateljima i porodici brze glasovne poruke preko Vašeg uredjaja. Ova funkcija će raditi preko celularnog ili Wi-Fi-a, ne zahteva telefon.

Izvor:Techno Buffalo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here