Razer sprema svoju platformu za kupovinu igara

0
927

Razer ulazi i u svet video igara

Razer sprema svoju platformu za kupovinu igara. Razer želi da postane konkurent za digitalnu distribuciju PC igara. Kompanija je pokrenula Razer Game Store kao novi način da ljudi kupe igre poput Far Cry 5, Ni No Kuni II i još mnogo toga. Razer je najpoznatiji po svom hardveru i perifernim uređajima, kao što su izvrsni laptopovi Blade i Kiyo kamere. Kompanija će koristiti svoju novu Game Store kao način da ohrabri ljude da ulažu u svoj ekosistem proizvoda.

Ako kupite igru preko Razer Game Store, dobićete šifru koju možete iskoristiti na Steam ili Uplay i zaraditi nagrade koje možete primeniti na druge proizvode. Ove nagrade uključuju ekskluzivne ponude, vaučere za Razer Game Store i popuste na periferne uređaje. Kompanija takođe integriše svoj sistem zSilver lojalnosti u ovu platformu, a korisnici mogu zameniti te akumulirane poene za još više Razer proizvoda. Razer već neko vreme nagradjuje zSilver koji pokreću igre kao što je Dota 2 preko njihovog launčera. Ova nova platforma daje ljudima još više načina da zarade te poene.

Razer sprema svoju platformu za kupovinu igara i to nije sve

Generalni izvršni direktor Razera Min-Liang Tan takođe obećava da će kompanija ponuditi atraktivne popuste ili nagrade koje nećete pronaći nigde drugo. Na primer, ove nedelje, ako kupite Far Cry 5, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, Wolfenstein II: The New Colossus ili Assassin’s Creed: Origins, dobićete najmanje 10 posto i sve to:
  • $15 Razer Game Store discount voucher
  • x2 zSilver per purchase
  • $10 Razerstore hardware voucher

“Kao gejmeri, znamo važnost dobrog posla i Razer Game Store to svakome donosi”, rekao je Tan. “Mi smo oduševili igrače sa našim vrhunskim periferijama, prenosnim računarima i softverom, a sada smo u mogućnosti da pružimo i sam sadržaj koji podstiče svoju strast”.

Autonomna vozila će prikupljati korisničke podatke

Svidja mi se dosta Razerovih proizvoda, ali stvaranje ove platforme nije ni ono što je najbolje. Tanova kompanija se odlikuje pričom koja može privući potrošače. Oni žele da privuku potrošače koji ionako kupuju njihove proizvode. A ako kupujete Razer proizvode onda ste verovatno i gejmer koji kupuje igre. Razer je možda bolji od bilo kog od svojih konkurenata pri davanju ljudima razloga da u potpunosti usvoji njihov ekosistem proizvoda. Sve iz Razera koristi isti dizajn i oni se međusobno integrišu na nivou softvera. Dok konkurenti poput Logitecha, Corsaira i drugih često imaju uporedive ili superiorne proizvode

Izvor:VentureBeat

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here