Program za frilensere bez koga se ne može

0
856

Potreban program za svakog frilensera

Odličan program za frilensere je pred Vama. Ako ste frilenser onda Vam je sigurno potreban dobar program za frilensere koji će rešiti problem gramatike koji zna da bude prisutan kod frilensera koji su van Američkog kontinenta.

Stikeri za WhatsApp su konačno stigli

Sve što imate u ovom poslu je kredibilitet. A ako želite da taj kredibiletet održite medju svojim poslovnim partnerima nikako nemojte slati e-poštu sa pravopisnim greškama, smešnom gramatikom i loše napisanom interpunkcijom. To nikada nije utisak koji želite da ostavite.

Odličan program za frilensere – WhiteSmoke kao rešenje

Program whitesmoke će Vam pomoći da Vaše pisanje bude bez grešaka kako u pisanju tako i u gramatičkom smislu. Ovaj program je sada 70 dolara što i nije neka cena za frilensere koji ovaj novac zarade za nekoliko sati. To je sniženje od 80 posto od njegove redovne cene.

WhiteSmoke ne samo da primećuje sve vaše greške i sintaksu, već i kontekstualizuje vaše pisanje, potom nudi preporuke za ispravke i poboljšanja. Umesto da popravlja sve greške, WhiteSmoke koristi najsavremenije algoritme za veštačku inteligenciju, sugerišući šablone za poboljšanje i čak nudi tutorijale kako bi osigurali da vaša proza bude uvek strukturno zvučna i stilski oštra.

VhiteSmoke radi na desktop računarima, kao i mobilnim uređajima.

Izvor: TechRadar

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here