Nadogradnja za PS4 je spremna – roditelji srećni

0
796

Nadogradnja za PS4 uvodi dodatak za roditelje

Nadogradnja za PS4 dolazi. Roditelji koji su zabrinuti da njihova deca provode previše vremena na PS4 za igranje igara,ovog trenutka treba da budu zadovoljni. Na njihovu konzolu dolazi nova nadogradnja.
Ažuriranje sistemskog softvera oznake 5.50 uključuje i novu funkciju pod nazivom Play Time Management, kao i promene u interfejsu biblioteke, mogućnost dodavanja prilagođenih pozadina i režim supersamplinga koji čini da 4K igre mnogo bolje izgledaju na 1080p televizorima.

Play Time Management (Vremensko upravljanje igrama) daje roditeljima mogućnost postavljanja ograničenja na vreme za igranja igrica. Oni to mogu postaviti direktono na samoj konzoli ili putem PSN sajta na internetu. Da ne bi prekinuli decu usred igranja, Play Time Management će ih upozoriti da njihovo vreme uskoro ističe, tako da mogu sačuvati napredak u igri.

Blokčejn čuva Vašu sigurnost

Drugi novi dodatci uključuju karticu “This PS4” i “PS Plus”, koji razlikuje aplikacije i igre koje su već instalirane na PS4 i aplikacije i igre koje imate na PS Plus Mesečnoj besplatnoj platformi,

Nadogradnja za PS4 ima poboljšanje i za TV

Funkcija Supersampling Mode je velika vest za one koji su zainteresovani za PS4 Pro, ali nisu toliko zainteresovani za ulaganje u potpuno novi TV. Igrači sa HDTV-om (1080p ili manje) mogu omogućiti režim Supersampling u podešavanjima tako da će igre doneti veću rezoluciju, a potom biti smanjene u skladu sa HDTV-om. Ovo će omogućiti povećanje jasnosti slike čak i bez 4K TV-a. Sony upozorava da performanse mogu varirati sa ovim rezimom, jer su različite igre optimizovane različito.

Ažuriranje takođe uključuje poboljšanja interfejsa, omogućavajući korisnicima brzo poruku ili pozivanje prijatelja, promenu jačine zvuka i još mnogo toga . Ova karakteristika bi trebalo da bude zgodna za ljude koji se često igraju sa svojim prijateljima na mreži

Konačno, korisnici sada mogu da postavljaju sopstvene pozadine preko USB-a. Kao i da zumiraju, uredjuju i pregledaju te slike pre nego što postave. Korisnici moraju tu sliku staviti u folder pod imenom IMAGES za PS4 .

Trenutno, ažuriranje 5.50 je dostupno samo kao beta. I to onima koji su se prijavili i koji su izabrani za program ranog testiranja.

Izvor:Playstation

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here