Morpheus Network – jednostavan medjunarodni uvoz i izvoz

0
710

Morpheus Network – jednostavan medjunarodni uvoz i izvoz . U savremenom svetu, međunarodni izvoz i uvoz se sve više i više razvija. Brojni problemi nastaju u raznim fazama međunarodne isporuke. Da bi isporučili robu u drugu zemlju neophodno je izdati veliki broj dokumenata. Na dokumentima moraju biti potpisi i pečati različitih agencija. Dokumenti se šalju u zemlju uvoza robe, a carinskim službenicima se obezbeđuju originalni dokumenti radi sprečavanja prevare. Čak i najmanja greška u dokumentima može dovesti do odlaganja roba, tako da se mogu napraviti veliki problemi.

Morpheus Network – jednostavan medjunarodni uvoz i izvoz

Da bi se pojednostavila ova procedura, kreirana je Morpheus Network platforma https://morpheus.netvork/#. Zbog ove platforme, potrebno je staviti neophodne dokumente u blockchain, a svaka institucija moći će da preuzme i pogleda ovaj dokument u bilo kom trenutku. Samo ovlašćena osoba koja ima pristup može promeniti informacije u dokumentima. Dakle, dokumenti su široko dostupni, ali istovremeno su zaštićeni. Morpheus Network platforma će uštedeti vreme i novac i obezbediti visok nivo pouzdanosti.

Morpheus mrežna platforma je međunarodna integrisana automatizovana platforma kreirana za snabdevanje menadžmentom, koja ima ugrađeni sistem plaćanja kripto valutom koristeći blokchain tehnologiju.

Neke od prednosti Morpheus Network platforme

– dostupnost;
– decentralizacija;
– transparentnost;
– sigurnost;
– sigurnost prevoda;
– ubrzana plaćanja;
– uštede novca i vremena;
– lakoća distribucije transportnih dokumenata;
– dostupnost skladišnih usluga;
– saradnja sa poznatim popularnim finansijskim uslugama i kripto valutama;

Svako može koristiti Morpheus Network platformu. Potrebno je samo da se osoba prijavi na njihovom sajtu.

Pomoć ove platforme može se napraviti različita kupovina: od malih transfera do Smart Contracts. Prodavci, izvoznici i proizvođači takođe mogu da se registruju na platformu. Oni će dobiti dodatne pogodnosti od transakcija unutar Morpheusa. Na Morpheusu postoji povoljan kurs, dodatna sigurnost, mala transakcija, itd.

Morpheus je prva platforma kreirana za obavljanje velikih doznaka za više od 1600 međunarodnih banaka. Koriste najnoviju tehnologiju blokčejna i pametnog ugovora.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here