MacOS High Siera dolazi u julu 2018. godine

0
590

Kad dolazi MacOS 10.13

MacOS High Siera dolazi u julu. Apple je najavio najnoviju verziju svog operativnog sistema za Mac i MacBookove na WWDC 2017 a u pitanju je macOS 10.13 High Sierra. Prošlogodišnje ažuriranje Mac OS X starije verzije je bilo veoma dobro prihvaćeno, što je omogućilo bolju integraciju između Mac-ova, iPhone telefona i Apple Watch uređaja
MacOS High Siera

Apple je najavio macOS 10.13 na glavnom događaju WWDC 2017, što je malo iznenađenje, jer Apple tradicionalno objavljuje najnoviju verziju svog MacX operativnog sistema na svom godišnjem događaju gde predtsavlja i nove uredjaje.

MacOS High Siera će biti dostupan

Ali kada ćemo moći da preuzmemo i koristimo MacOS 10.13? Ako ste zaista zainteresovani da ga isprobate onda ćete verovatno biti u mogućnosti da preuzmete verziju macOS 10.13 beta ubrzo nakon glavnog dogadjaja na WWDC-a.

Apple obično izdaje ažuriranja u 10:00 PDT (13:00 ET, 18:00 BST, 03:00 narednog dana AEST), tako da je vredno proveriti veb stranicu beta.apple.com da vidite da li je tada dostupna. Da biste preuzeli ranu verziju MacOS 10.13, potrebno je da se prijavite za program Apple Beta Softvare.

Apple prodao više satova od cele Švajcarske industrije satova

Imajte na umu da je ovo beta softver, tako da ne preporučujemo da ga pokrenete na Mac ili MacBooku  koji se koristi svakog dana za razne poslove. Verovatno će biti MacOS High Siera u julu, koji će biti stabilniji i funkcionalniji, ali za mnoge ljude preporučujemo da čekate do konačne i stabilne verzije, za koju mislimo da će se pojaviti sredinom septembra, kao što su i prethodne verzije .

Izvor: Wired

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.