Android kopira iOS , šta je sad u pitanju

0
802

Kopiranja postaju normalna stvar

Android kopira iOS , šta je sad u pitanju . Appleovi planovi za iOS 12 su upravo izašli, ali su i Google-ovi. Apple nastoji da poboljša ukupni kvalitet svojih godišnjih izdanja softvera, počevši od iOS 12, što znači da će neke od funkcija planiranih za ovogodišnji veliki iPhone i iPad biti ažurirani tek u 2019.

Kako osloboditi memoriju na Android telefonu

Google je u međuvremenu prepoznao vrednost iPhone X zareza i tražiće da se prilagodi Android P za buduće Android uređaje koji mogu prihvatiti funkciju sa iPhone X.
Isti Bloomberg koji je upravo izvredjao Apple-ov razvoj softvera, ima puno detalja o Android P, koji se naziva interno Pistachio Ice Cream. Međutim, to nije krajnji naziv Android P. Ljudi koji su upoznati sa ovim pitanjem rekli su da Google radi na Androidu radi na telefonima sa izrezima koji su napredovali. Android ažuriranje će se takođe fokusirati na prilagođavanje Androida drugim dizajnom, uključujući više ekrana i foldable displej.

Android kopira iOS , da li Android može da preuzme korisnike Iphone

Očigledno je da su korisnici iPhone-a ključni cilj za Android P. Tako da to poboljšava izgleda softvera a i podršku zareza.

Google očekuje da će dizajn iPhone X zareza postati popularniji u budućnosti preko Androida, navodi se u izveštaju, zbog čega Google planira da ga Android P podrži.

Ako je to tačno, onda je Bloomberg upravo potvrdio da Pixel 3 serija, koji će se pojaviti ove jeseni, može doći sa dizajnom veoma sličnim na iPhone X. Google je već prošle godine rekao da je sklonio priključak za slušalice tako da u budućnosti može da stvori celokupne uređaje. Takođe se sećamo da su nove Android funkcije svake godine najbolje prikazane pomoću Pixel uređaja, baš kao što je bio slučaj i sa Nexus serijom. Ako Google zaista pazi da Android P podržava dizajn modela iPhone X, najbolji način za to je da ove godine objavi novi model Pixel telefona sa prepoznavanja lica.

Druge značajne funkcije Android P trebale bi uključivati poboljšanja trajanja baterije i čvršću integraciju Google pomoćnika.

Ono što Android P neće popraviti je Android najodaniji problem: sporo ili nikakvo ažuriranje. Svi telefoni osim Pixel uređaja koji se ove godine pokreću sa Android Oreom dobiće Android P ali krajem 2018 ili početkom 2019, bez obzira da li će imati iPhone X dizajn ili ne.

Izvor: Wired

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here