Adobe Rush je odličan softver za video obradu

0
730

Adobe retko kad napravi grešku

Adobe Rush je odličan softver za video obradu . Adobe je najavio novu aplikaciju za uređivanje video zapisa sve u jednom, koja na jednom mestu donosi osnovne karakteristike naprednih alata kao što su Premiere Pro, After Effects i Audition.

Aplikacija se zove Project Rush, aplikacija olakšava uređivanje i deljenje onlajn video snimaka veoma brzo, bez stručnog znanja o profesionalnim alatima za uređivanje videa. Ova aplikacija će Vam omogućiti da uredite boju svojih video zapisa, poboljšate kvalitet zvuka, dodate snimke i kreirate naslovnu sekvencu.

Takođe možete integrisati Adobe Stock kako biste pristupili besplatnim temama za rad. Još važnije, sačuvani rad se sinhronizuje sa oblakom, tako da možete bez problema nastaviti da uređujete video na svojoj radnoj površini, laptopu i mobilnom uređaju.

SuperSu Pro – odlična aplikacija za rutovane telefone

Kada završite sa uređivanjem, možete kreirati naslovnu sliku i deliti video zapise na više različitih platformi kao što su YouTube, Facebook, Instagram, Vimeo, Tviter i Snapchat ili rasporediti ga za objavljivanje bez ikakvog napuštanja aplikacije.

Kreatori sadržaja koji se odluče za Adobe Rush Video Editor a koji svakodnevno objavljuju video zapise sada će moći lako da edituju video materijal. Datum objavljivanja kao i cena još nisu objavljeni. Očekuje se da izadje krajem oktobra ali to je samo nagadjanje.

Za sada, Adobe prihvata registraciju za beta testere i zainteresovani korisnici mogu da se prijave za beta verziju ovde. Beta je dostupna za iOS, Mac i Windows. Adobe je takođe rekao da će Android beta verzija biti pokrenuta uskoro. Znajući Adobe, poznati su kao kompanija koja retko pravi grešku. Takodje su i poznati po nešto većim cenama svojih softvera.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here