UPS počinje do koristi električna vozila

0
900

Električna vozila su budućnost komapnije UPS

UPS počinje do koristi električna vozila. Pre nekoliko pre nekoliko meseci, UPS je prikazao hibridni kombi za isporuke sa pomoćnim dronom. Sada su najavili ekološko ažuriranje u njihovoj američkoj floti vozila. UPS će ove godine izvesti 50 potpuno novih, potpuno električnih kombija na Američke puteve. Vozila će isporučiti proizvođač Workhorse.

To je mali ali dobrodošao korak za UPS. 50 kombija neće mnogo umanjiti štetne izduvne gasove koje stvara ova kompanija. Oni će i dalje imati oko 35.000 kombija koji koriste dizel gorivo i koji dosta zagadjuju. Ipak, sjajno je videti da se nešto radi po tom pitanju. Biće tu još pomaka kada UPS ispuni obećanje i zameni 1500 kombija, električnim u Njujorku.

Tvorci veštačke inteligencije postaju paranoični

UPS počinje do koristi električna vozila i u Engleskoj

Prema UPS-u, potrošiće ogromnu količinu novca na električne kombije kompanije Workhorses. Takođe će tim potezom uštedeti novac dugoročno, jer su EV-ovi jeftiniji za održavanje. Polako, ali sigurno, UPS pretvara svoja svoja vozola u zelena vozila. U Engleskoj, oni žele da dodaju još 150 električnih vozila na 50 koji već rade isporuke u Londonu.

Izvor:Geek

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here