Tesla instalira punjače i u kompanije

0
889

Tesla pomaže svojim kupcima

Tesla instalira punjače i u kompanije. Tesla očekuje da će prodati 100.000 električnih vozila u 2018. godini. Međutim, električna vozila nemaju mnogo smisla ako punjači nisu lako dostupni. Zbog toga Tesla uvodi program za punjenje Tesla vozila na radnom mestu.

To će omogućiti kancelarijama i kompanijama da se prijavljuju za zidni konektor koji će biti instaliran u garaži ili parkingu kompanije. I, osim stvarnog električnog napajanja koji koriste zaposleni koji dopunjuju svoja Tesla vozila , zidni punjač i instalacija će biti besplatni vlasnicima kompanija.

1Password će Vas obavestiti ako neko koristi Vašu šifru

Tesla instalira punjače i u kompanije ali samo za zaposlene

Ovo se ne razlikuje mnogo od Teslinog programa za odmarališta, koji nudi punjače u restoranima, odmaralištima i hotelima sa besplatnom instalacijom, sve dok vlasnici pokrivaju troškove električne energije. Međutim, ovi punjači su prikazani na Teslinim navigacionim sistemima i dostupni su za javno korišćenje.

Punjači koji će se postavljati u kompanijama služiće samo za potrebe zaposlenih radnika. Kompanija tesla navodi sledeće stvari u svom saopštenju

Kako Teslina flota nastavlja da raste, važnije je nego ikada da naši kupci mogu lako da dopunjuju svoje automobile tamo gde se parkiraju. Najprikladniji način je da se uključi preko noći kod kuće, a za većinu ljudi ovo je sve što je potrebno. Za druge, poput onih koji žive u stanu, Tesla uvodi svoj novi program za punjenje vozila na radnom mestu. Punjenje na radnom mestu je jednostavno i praktično.

Za kvalifikovane poslodavce ili komercijalne vlasnike koji odluče da obezbede EV punjenje, Tesla će pregledati, donirati svoje Tesla zidne konektore i pružiti pomoć za instalaciju. Troškovi energije će biti odgovornost vlasnika kompanije.

 

Izvor: Digg

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here