Najbizarnije oružje na svetu , pogledajte

0
977

Kako izgleda bizarno oruzje?

Najbizarnije oružje na svetu. Kroz celu istoriju čovečanstva, bitke su obeležavale njen tok. Bilo je potrebno osvojiti teritoriju da bi se iskoristili njeni resursi. Kao i u svim bitkama, postojali su slabiji i jači. Slabiji narodi i nacije su tražili bilo šta što bi moglo da im pomongne protiv jačeg i brojnijeg protivnika. Šta bi u tim situacijama moglo da bude presudno? Odgovor na to pitanje se nameće sam od sebe Oružje. Ništa drugo ne može da napravi razliku ako imate daleko brojnijeg neprijatelja od sebe.

Kodak LCD pametni televizor sa Androidom

Koje su glavne karakteristike pristojnog oružja spremnog za borbu? Trebalo bi naneti što veću štetu vašem neprijatelju ali uz minimalan napor. Trebali bi biti lagani, jednostavni za upotrebu, praktični i korisni u svakom pogledu.

Najbizarnije oružje u istoriji ratovanja

Predivan primer Antičke umetnosti

Ako ste pomislil da je ovo primerak Antičke umetnosti onda ste se prevarili, ovo je zapravo ručna bomba iz krstaških doba 12. veka. Ona je bila napunjena zapaljivom tečnom materijom i koristila se kao Molotovljev koktel.

Neki pištolji izgledaju previše lepo da bi pucali

Ovaj fensi pištolj sa tri komore za metkove je jednom pripadao i Napoleonu.

Čudna i smešna kaciga

Ovu kacigu je dobio kralj Henri VIII od cara Maksimilijana I 1514. Verovatno je bila namenjena dokazivanju statusa a ne da se koristi u borbama.

Harmonika pištolj

Harmonika pištolj, sa višestrukim magacinom je izumeo J. Jarre između 1859. i 1862. godine

Trenirani psi sa eksplozivom

Obučeni psi za prenošenje eksploziva u tenkove i druge vojne objekte, korišćeni u sovjetskoj i ruskoj vojsci između 1930. i 1996. godine, američke vojske 1943. i iračkih pobunjenika 2000. godine

Naravno uz upotrebu psa sa eksplozivom mora se reći da postoje slučajevi kada su se koristili i pacovi,mačke pa čak i golubovi.

Pištolj prsten

U ovaj minijaturni pištolj može da stane neverovatnih 6 metkova.

Izvor:TopBuzz

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here