Ilon Mask sa svojom ” dosadnom mašinom “

0
834

Ilon Mask sa svojom " dosadnom mašinom "

Mask i boring kompanija

Ilon Mask sa svojom ” dosadnom mašinom “. Ilon Mask je poznat po svom pametnom i upečatljivom pristupu društvenim medijima. Bez obzira na to da li odgovara na žalbe kupaca Tesle, zbijajući šale ili napadajući svoje kritičare, Mask je jedan od retkih direktora iz Fortune 500 na Tviteru i Instagramu.

Ilon Mask dobio dozvolu za Hyperloop

Skoro je Mask objavio svoju fotografiju na Instagramu sa jednom od “dosadnih” mašina koje se koriste za njegov tunelski posao. “Duboko u rupi sa mojom dosadnom mašinom. Ponekad kada dodirnemo, iskrenost je previše … “napisao je Mask.

Ilon Mask sa svojom kompanijom pravi čudo

Mask je osnovao kompaniju Boring iz frustracije sa ozloglašenim saobraćajem u Los Angelesu. On se nada da će njegova kompanija stvoriti podzemnu mrežu puteva u kojima će se kretati kapsule sa preko 500 milja na sat i na taj način prevoziti putnike. 

Do sada je kompanija dobila saglasnost za izgradnju test tunela u Los Anđelesu i Baltimoru, kao i dozvolu za početak kopanja i pripremnog rada u Vašingtonu. Ali kompanija će morati da dobije saglasnost od velikog broja gradova i država ako veruje da ta ideja postane realnost.

Izvor:Business Insider

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here