Dron pao na sedište kompanije Apple

0
832

Apple oborio dron iznad zgrade

Dron pao na sedište kompanije Apple.Dron snimak Apple Parka možda nam da uvid u ovu ogromnom kružnu zgradu. Medjutim jedan dron je nedavno otkrio kako izgleda slučajno pasti na Cupertinovo sedište. Video pokazuje samo mali deo ovog parka pre nego što se dron srušio na krov Apple zgrade.

Apple Watch može slučajno da okrene policiju

Ironično,ali taj dron se mogao videti sa drugim dronom dok leži na zgradi. Metju Roberts je proveo poslednjih nekoliko godina da dokumentuje razvoj Apple Park. Snimao je više snimaka prelaza preko vrha velikog kampusa kako je zgrada napredovala. Drugi čovek ga je tokom vikenda kontaktirao da pita za pomoć, nakon što je izgubio sondu na vrhu Apple Park krova.

Dron pao na sedište kompanije Apple i ostao na krovu

“Nisam mogao da odolim, pa sam uzeo Phantom 4 PRO i počeo da traga za njim”, kaže Roberts. Nakon malo traganja, otkrili su gde je pao njegov dron. Cilj Apple je da koristiti niz solarnih panela koji su sposobni da stvore 17 megavata.Zajedno sa drugim obnovljivim izvorima energije i da u potpunosti napaju taj kompleks.

Fascinantno je, da je dron van domašaja a da je napravljen snimak niske rezolucije. Trenutno nije poznato iz kog razloga je dron pao. Prema pilotu, nije bilo nikakvih probelma u radu.Video pokazuje da se dron okrenuo u vazduhu i pao na zgradu.

Roberts je inforimaso Apple o ovom dogadjaju. Međutim, još se ne zna da li će dron biti vraćen vlasniku. Roberts tvrdi da je Apple nekako onemogućio rad drona.
Izvor :Slashgear

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here