Reddit medju prvima zabranio oglase za kripto valute

0
910

Reddit medju prvima zabranio oglase za kripto valute . Svi mi smatramo da su Google i Facebook najveće reklamne mreže danas. I sve manje kompanije pokušavaju da prate šta rade ova dva giganta. Tako je bilo i sa reklamama za kripto valute i rudarenja. Medjutim, pre svih ostalih, kompanija Reddit je zabranila takve vrste reklama još u 2016.godini. 

Reddit logo

Reddit je inače masovna tabla za poruke sa hiljadama pod-foruma koji se nazivaju “subreddits”. To je i centralno središte za razgovor o kripto valutama. Recimo, samo podforum Bitcoin ima preko 700,000 pretplatnika i podforum kripto valute ima preko 600,000 pretplatnika. Na redditu je stvorena i jedna kripto valuta. Kada pogledate sve ove činjenice, može se reći da je Reddit idealan za sve poslove vezane za kripto valute.

Prema rečima potparola kompanije Reddit, reklame za kripto valute su zabranje od početka 2016.godine. Reddit nigde javno nije pisao o ovoj zabrani ali je skoro neko na podforumu kripto valute napisao da Reddit u stopu prati Facebook, na šta su iz ove kompanije rešili da reaguju. Sada znamo da je to obrnuto.

Šta kažu iz Reddita o ovoj zabrani

” Oglasi za kripto valute nisu dozvoljene na Redditu od početka 2016. godine”, rekao je potparol te kompanije za portal Motherboard. “Odeljak II.5 i II.6 naše poltike oglašavanja zabranjuju neosnovane finansijske proizvode i usluge kao i promocije ili reklamiranje pojedinačnih hartija od vrednosti ili drugih finansijskih sredstava kojima se može trgovati.” Reddit medju prvima zabranio oglase za kripto valute

Izvor: Motherboard

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here