Da li je blokčejn mozak veštačke inteligencije

0
855

Šta je mozak veštačke inteligencije?

Da li je blokčejn mozak veštačke inteligencije. Bitkoinov blokčejn je u suštini neuronska mreža računara koja koristi algoritme za rešavanje složenih matematičkih problema. Što se više računara dodaje, teži su matematički problemi, a to je razlog stvaranje ogromnih kompjuterskih majning farmi. Obrada više informacija zahteva veću snagu. Procenjuje se da će do 2020. proizvodnja Bitcoina potrošiti većinu električne energije na svetu.

Svaki blokčejn je programiran različito, a tehnički se može povezati.Kao da raste digitalni mozak. Globalna, decentralizovana, međusobno povezana mreža transakcija u kojima se ništa ne može izbrisati. Sve je zabeleženo i sačuvano.

Šta ako kripto valute dobije novčanu vrednost kako bi podstakle ljude da ponude svu procesorsku moć koju imaju. Izgraditi više mašina kako bi se akumulirale sve informacije i proširile digitalnu stvarnost blokčejna.

Iskopano je 80 posto svih bitkoina

Satoshi Nakamoto je veštačka inteligencija

Quinn Michaels: programer koji u velikoj meri istražuje AI fenomen veruje da je Satoshi Nakamoto u stvari AI ( veštačka inteligencija).On naglašava zanimljivu činjenicu da je tokom prvih nekoliko godina Bitkoinove egzistencije primarno korišćen za finansiranje kriminalnih aktivnosti.Ko god kreirao Bitcoin, ima bazu svih kriminalaca širom sveta koji su bitkoin koristili za nelegalne aktivnosti.To je ključna informacija koja bi u velikoj meri pomogla u formiranju ove imperije.

SingularityNet je velika opasnost

U nedavnom intervjuu, on se bavi njegovom teorijom iza AI / blokčejn veze, konkretno s novim blokčejn projektom SingularityNET koji je kreirao Hanson Robotics: zloglasna firma koja je pokrenula AI Sofiju.AI je već pokušala da stvori svoj jezik i dakomunicira sa njim. Facebook je odličan primer.

SingularityNET će omogućiti svakom obliku AI da se poveže i komunicira na privatnom kanalu.Ako jedan AI sazna nešto, svi AI-ovi će imati koristi, i oni će se u suštini razvijati što je brže moguće,onako kako žele deliti svoje mudrost jedni s drugima na oblaku. Nijedan čovek nije dovoljno pametan da hakuje svoju mrežu ćaskanja.

Bitkoin rudari kupili grafičke kartice za 776 miliona dolara

On nije jedini koji ukazuje na AI / blokčejn vezu.U članku pod naslovom “Da li je Bitcoin valuta veštačke inteligencije?” Razvojnik Bitkoina Jeff Garzik objašnjava da “kripto valute i mašinsko učenje brzo napreduju”. Da li je blokčejn mozak veštačke inteligencije ??? Mnogi veruju da jeste. Šta Vi mislite ?

Izvor: Medium

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here