Blokčejn čuva Vašu sigurnost na internetu

0
870

Blokčejn u zastiti podataka

Blokčejn čuva Vašu sigurnost. Prodavcima su obično potrebna korisnička imena, lozinke, detalji plaćanja i drugi lični podaci za pružanje njihovih usluga. I obično oni i čuvaju te Vaše podatke. To znači da na svetu postoje hiljade baza podataka koje sadrže neke od vaših najosjetljivijih ličnih podataka.

Bitkoin – Totem i tabu

Niko ne bi ostavio pismenu listu svih njihovih ličnih podataka u svojoj fizičkoj prodavnici u kojoj ulaze. Ali na mreži to radimo stalno. Nije ni čudo što je izumitelj celokupnog interneta, Tim Berners-Lee, u martu 2017. rekao. “Izgubili smo kontrolu nad našim ličnim podacima”.

Blokčejn čuva Vašu sigurnost , i spas je za onlajn trgovinu

Uvedite blokčejn.Dolazak decentralizovanih blokova znači da sada imamo priliku da sačuvamo, podelimo i platimo na sasvim novom – sigurnijem načinu, čime se korisnik vraća u kontrolu.Postojeći model sigurnosti podataka je očigledno mrtav.Blokčejn je osnovna promena koja nam je potrebna da zaštitimo i informacije potrošača i reputacije onlajn biznisa.

Kombinacija biometrijske sigurnosti na vašem uređaju i blokchain principi privatnih ključeva kontrolisanih isključivo od strane korisnika, otvara priliku da zauvek uništi korisnička imena i lozinke.I sa najpopularnijom lozinkom koja je još uvek bila “123456”, to može da bude dobra stvar.

Osim toga, dodajte potencijal da biste sačuvali informacije o identitetu na blok-bazi gde je samo vlasnik i kontroliše ga.Blokčejn je oduvek bio prepoznat kao veliki sistem za skladištenje podataka, zahvaljujući nultoj memoriji znanja, enkripciji, privatnosti, sigurnosti i poverenju, sve u kombinaciji sa neizmenljivom glavnom knjizicom koja je decentralizovana.

Izvor: Medium

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here