True Detective 3 sezona izlazi u januaru 2019. godine

0
912

True Detective 3 sezona izlazi u januaru 2019. godine . HBO je nedavno objavio poslednju epizodu svoje mini serije Sharp Objects. Odmah nakog toga je i najavljena treća sezona njihove antologijske kriminalne serije. Konačno je poznato kada ćemo moći da uživamo u trećoj sezoni serije True Detective.

Ova nova sezona će biti postavljena u Ozarksu i pratiće detektiva državne policije po imenu Vejn Hajs (Mahershala Ali) dok istražuje nešto što na prvi pogled deluje na kindapovanje deteta. Ljudi koji su pogledali trejler, već su počeli da komentarišu o povezanosti ove sezone sa prvom sezonom koja je stvarno bila izuzetna. 

Scenario je napisao Nic Pizzolatto, a režirao je Cari Fukunaga. Prva sezona serije True Detective je premijerno prikazana 2014. godine i bila je dosta dobro prihvaćena od gledalaca. U njoj glavne uloge igraju Matthew McConaughey i Woody Harrelson koji istražuju ubistvo jedne mlade žene. Medjutim, druga sezona ove serije i nije preterano oduševila publika. U drugoj sezoni novi tim detektiva istražuje smrt jednog biznismena u Kaliforniji. 

Loš prijem druge sezone ove serije verovatno je razlog zbog čega se HBO odlučio na pauzu u trajanju od tri godine.  Ostaje nam da sačekamo januar i uživamo u novim epizodama ove već sada kultne serije. True Detective 3 sezona izlazi u januaru 2019. godine

Izvor:The Verge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here