The Culture serija se snima u Amazonovoj produkciji

0
1066

Nova serija koju snima Amazon

The Culture serija se snima u Amazonovoj produkciji. Izgleda da Amazon traži odgovor na Netflixovu sci-fi seriju Altered Carbon. Online maloprodajni gigant najavio da je stekao globalna prava na svemirski serijal Iain M. Banks pod nazivom The Culture. Amazonov studio će prilagoditi prvi roman, Consider Phlebas, za televiziju.


The Culture serija se snima po romanu

The Culture romani fokusiraju se na visoko razvijeno društvo koje prelazi u međuzvezdani rat sa nasilnom rasom koja se naginje na galaktičku dominaciju. Prva knjiga u seriji se odnosi na špijuna zaduženog za oporavak veštačke inteligencije koja ima mogućnost da pomogne u pobedi u ratu. Pitanja koja serija postavlja su troškovi pobede i da li treba da koristimo našu tehnologiju da dominiramo drugim na račun sopstvenog čovečanstva.

Black Panther prvi film u bioskopima u Saudijskoj Arabiji

Dennis Kelly će prilagoditi sci-fi dramu za Plan B Entertainment studio. Iain Banksa će biti izvršni producent za seriju. “Iain Banks je odavno bio heroj. Njegova urođena toplina, humor i humanizam isijavao je kroz ove romane”, rekla je Kelly, koja je ranije adaptirao Matildu na scenu.

Izvor:Engadget

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here