Štreberi poslednja sezona, kao grom iz vedrog neba

0
941

Štreberi poslednja sezona, kao grom iz vedrog neba. Jedina stvar u koje ste mogli da se kladite, bila je da će CBS nastaviti da snima The Big Bang Theory još dugo. Medjutim, stvari nisu uvek onakve kakve izgledaju na prvi pogled. Warner Bros je objavio da će dvanaesta sezona The Big Bang Theory biti i poslednja. 

Pročitajte još : Serija o Majkl Dzordanu

Šeldon 

Ova serija ima ukupno 279 epizoda. Poslednja epizoda dvanaeste sezone je prikazana krajem septembra. Od ove veoma uspešne serije su se oprostili i njeni kreatori 

Mi, zajedno sa glumcima,scenaristima i ostalom ekipom, izuzetno cenimo uspeh ove serije. Truduli smo se da ovu poslednju sezonu dovedemo do epskog i kreativnog završetka. Nadamo se da smo u tome i uspeli.

– Warner Bros, CBS i Chuck Lorre Production

Štreberi poslednja sezona, da li je bilo očekivano?

Kraj ove mega popularne serije se, na neki način, mogao i naslutiti. Sve je počelo kada su glavni glumci ove serije zatražili ogroman honorar. U pitanju je bilo milion dolara po jednoj epizodi. 

Očigledno je da se ovaj zahtev nije svideo ni producentima ni ostaloj glumačkoj ekipi. Sve ovo je moglo da dovede do prekida snimanja popularnih Štrebera.  

Izvor: Mashable

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here