Stranger things treća sezona kreće sa snimanjem u aprilu

0
1222

Šta donosi nova sezona popularne serije

Stranger things treća sezona kreće sa snimanjem u aprilu . Treća sezona “Stranger things” će biti prikazana tek za godinu dana, ali detalji, ma koliko mali,polako počinju da izlaze.

Stranger Thing knjiga izlazi sledeće godine

Sledeća sezona Netflixove mega popularne naučno fantastične serija iz 1980. godine će, nažalost, biti kraća od sezone 2 ali će imati samo jednu seriju manje. Netflix je potvrdio CNET-u da će se treća sezona sastojati od osam epizoda, kao i prva sezona. Sezona 2 je imala devet epizoda.Usluga premijum pretplate je takođe potvrdila da će proizvodnja početi sredinom aprila.

Stranger things treća sezona će biti smeštena u 1985 godinu

Ko-producent Matt Duffer je već rekao da će treća sezona biti smeštena u 1985. godine, napredujući godinu dana sa kraja sezone 2.

“Čak i da smo želeli da se brže nadjemo u akciju, nismo mogli”, rekao je Duffer za The Hollywood Reporter u oktobru. “Naša deca odrastaju, tako da možemo samo da pišemo i produciramo seriju tom brzinom, tako da će biti gotovo godinu dana razlike do početka snimanja sezone 3. To pruža određene izazove. Ne možete početi snimanje odmah posle sezone 2. To vas tera da napravite skok u vremenu. Ali ono što Vam se dopada je to što Vas čini da razvijate seriju. ”

Nijedan datum izdavanja treće sezone nije potvrđen, ali zvezda David Harbour (šef policije Jim Hopper) izjavila je da će verovatno biti 2019, što ima smisla na osnovu početka snimanja u aprilu.

Izvor: TopBuzz

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here