Space Jam 2 sa LeBron Džejmsom u glavnoj ulozi

0
880

Space Jam 2 sa LeBron Džejmsom u glavnoj ulozi . Konačno je i potvrdjeno da izlazi nastavak popularnog filma Space Jam. U prvom delu filma Space Jam glavnu ulogu je imao tadašnji najbolji košarkaš na svetu Majkl Dzordan. Za mladju populaciju, to je i najbolji košarkaš ikada. Drugi deo ovog filma u glavnu ulogu stavlja najboljeg košarkaša današnjice, LeBron Džejmsa.

Space Jam 2
Lebron Džejms u filmu Space Jam 2

Ovo će biti Džejmsova prva glavna uloga od filma Trainwreck iz 2015. godine. Nakon dosta godina gde su postojale samo glasine o nastavku, izgleda da se sada ovo stvarno dešava. Prema objavi na Instagramu sa SpringHill Entertainmenta, inače ova produkcija je u vlasništvu LeBron Džejmsa, Duško Dugouško i kompanija se vraćaju u bioskope. Za nastavak će biti zadužen Terence Nance, inače tvorac HBO serije Random Acts of Flyness. Za režiju će biti zadužen 

Prema objavljenom postu na Instagramu iz SpringHill Entertainment-a, koji je LeBronova producentska kompanija, Duško Dugouško i kompanija se vraćaju u bioskope. Producent filma Space Jam 2 će biti Terence Nance, tvorac HBO serije Random Acts of Fliness. Režiser filma Space Jam 2 će biti Ryan Coogler kojije režirao i Black Panther. 

Rad na ovom nastavku počeće u 2019. godini. 

Izvor: BuzzFeedNews

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here