Serija Walking Dead gubi gledaoce , ko je krivac za to ?

0
1040

Dokle više Nigan ???

Serija Walking Dead gubi gledaoce. Da li prolaze slavni dani za seriju Walking dead? Ocene za poslednju seriju osme sezone su i dobre i loše. Skoro 8 miliona gledalaca je htelo da vide kraj rata izmedju Nigana i Rika. U Americi je to bilo najgledaniji TV program tog dana.

Variety prenosi da je to pad od 30 posto u odnosu na poslednju epizodu 7 sezone. U stvari, ovo je najslabije gledana finalna serija od 1. sezone, koja je imala 6 miliona gledalaca. Prema Variety najgledanija je bila finalna serija 5 sezone koju je gledalo 15.8 miliona ljudi. Da Vas podsetim, u toj sezonu su se ujednili Morgan ( ludi lik sa štapom) i Rik.

Serija Walking Dead mora da bude bolja

Iako je gledanost sve manja i dalje postoje gledaoci koji bi ubili za ovu seriju. U toj grupaciji sam i ja. Pitanje vremena je kada će producenti da smisle nešto zanimljivije,nešto malo i van stripa. Ja ću ovu seriju da gledam i ako ostanu samo Rik i Mišon živi, i pričaju medjusobno tokom cele serije.

 

Što se tiče serije Fear the Walking dead, gde se pridružio i Morgan. Premijeru sezone 4 je videlo nešto više od 4 miliona gledalaca. To je skoro duplo više gledalaca od finalne serije iz 3 sezone.

 

Kao veliki fan ove serije mogu da kažem da su preterali sa Niganom. Posle duge dvesezone tu facu će mo gledati i u 9 sezoni. Pitanje je samo zašto. Šta može da bude u devetoj sezoni. Kako stvari stoje ta sezona će se pretvoriti u tešku dramu. Sa kim se naši junaci bore? Sve će se opet odvijati izmedju Rika i Nigana, samo ovog puta kroz sitne afere medju ostalim članovima. Očekujem izuzetno dosadnu sezonu, verovatno najdosadniju u celom serijalu.

Megafon za ljubitelje anime filmova je tu

Ali desila se jedna lepa i prava stvar u osmoj sezoni Walking Dead serije!!! Konačno nema više Karla, Rikovog sina. Najiritantnijeg lika u svim sezonama. Malog kretena zbog koga je ubijeno pola zanimljivih likova. Svuda je gurao svoj nos i konačno je djavo došao po svoje. Bio sam spreman i da platim da se snimi jedna serija od 45 minuta gde zombiji jedu Karla.

 

 

Izvor:Techcrunch

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here