Serija o Majkl Džordanu se snima u Netflix produkciji

0
1270

Dokumentarac o Majkl Džordanu

Serija o Majkl Džordanu se snima u Netflix produkciji. Majkl Džordan dobija sopstvenu dokumentarnu seriju u produkciji Netflixa. Entertainment Weekly prenosi da se striming servis udružio sa ESPN-om u ovom projektu. Ova dokumetarna serija već ima ime i zvaće se The Last Dance ( poslednji ples ). Serija će imati deset epizoda i biće fokusirana na slavnu karijeru velikog Majkl Dzordana.

Veil je novi način anonimnog korišćenja interneta

Za režiju je zadužen Jason Henir. Ova serija će pratiti uspon Majkl Džordana i njegov neverovatni uspeh sa Čikago Bulsom devetesetih godina. Taj uspeh im je doneo 6 NBA titula i podigao popularnost NBA lige i van granice Amerike.

Serija o Majkl Džordanu će biti odličan dokumentarac

Dokumetarac će sadržati intervjue sa Majkl Džordanom i ključnim figurama iz Čikago Bulsa iz devedesetih godina. Producenti će biti na slatkim mukama jer će imati preko 500 sati nikad objavljnog video materijala iz sezone 1997-1998. Te godine je ova legendarna generacija osvojila poslednji NBA prsten. Sve u svemu ljubitelji lika i dela Majkl Džordana će uživati u ovoj dokumtarnoj seriji.

Poslednji plesće doživeti premijeru u 2019 godini.

Izvor:IGN

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here